Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Grondig Hoveniers Haarlem

Atjehstraat 57 RD
2022 BM Haarlem
Toon telefoonnummerT. 06 28 151 484
 

Hovenier Haarlem

Hovenier in Haarlem nodig? Grondig Hoveniers staat voor het product en de diensten die worden geleverd. Hierbij staan kwaliteit, communicatie, de klant en zijn wensen hoog in het vaandel. Tuinwensen sluiten niet altijd aan in de praktijk.

Bekijk hoveniers projecten van Grondig Hoveniers Haarlem

Onze taak hierin is om de meest passende, verantwoorde en praktische oplossing aan te dragen en deze ook juist voor u uit te voeren. Daarom leveren we buiten een vrijblijvende, duidelijke en overzichtelijke offerte ook een bijpassende tuinschets op schaal.

Tuinonderhoud en tuinaanleg Haarlem

Ons streven is om de tuin met behulp van diverse tuinmaterialen en beplanting een verlengstuk te maken van uw woning. Dit betekent een juiste benutting van de beschikbare ruimte en met behoud van de uitstraling die u van uw tuin verwacht. Door duidelijke afspraken te maken en u te betrekken in de diverse tuinaspecten, realiseren wij de tuin die bij u past. Daarbij zijn wij gespecialiseerd in tuinonwerptuinaanleg en tuinonderhoud.

Kortom: wat uw wensen ook zijn, wij passen deze toe met de meest uiteenlopende tuinmaterialen. Ik hoop dat u door deze website meer zicht krijgt op onze visie en werkwijze.

Mocht u vragen of interesse hebben, bel of mail ons gerust voor vrijblijvend advies of gesprek.

Grondig Hoveniers Haarlem is werkzaam in de plaatsen: 

AerdenhoutBentveldBloemendaalHaarlem en Zandvoort.

Sitemap Logo Lionhead Interactive