Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Vreeker Bestrating en Groen Enkhuizen

De Hout 47
1607 HB Hem
Toon telefoonnummerT. 0228-544484
 

Hovenier Enkhuizen

Wilt u van uw buitenruimte een plek creëren die helemaal is afgestemd op uw smaak, ideeën en voorkeuren? En weet u eigenlijk niet hoe u dit het beste kunt aanpakken? Laat u dan inspireren door een tuinadvies op maat gemaakt door Hovenier Enkhuizen. Vreeker Bestrating en Groen is een hoveniersbedrijf, opgericht in 1999 en gespecialiseerd op het gebied van tuinontwerptuinaanleg en tuinonderhoud. Wij komen bij u langs om uw leefsituatie te bekijken en aan de hand van uw tuinwensen kunnen wij uw huidige tuin aanpassen zodat u een tuin krijgt waar u zich thuis voelt.

Bekijk hoveniers projecten van Vreeker Bestrating en Groen Enkhuizen

Onze hoveniers verzorgen tuinaanleg in Enkhuizen op maat

Door verschillende tuinelementen, materialen en beplanting met elkaar te combineren, ontstaat er een tuinontwerp die bij u en uw woning past. De juiste sfeer creëren op basis van uw wensen is voor ons een belangrijk uitgangspunt. Door een tuinontwerp op maat te maken, kunnen wij uw tuin heel precies aanleggen. Alle onderdelen zijn namelijk al ingedeeld. Zo weten wij precies waar bijvoorbeeld uw tuinhuis, vijver, schutting, terras of pergola moet komen en van welk materiaal deze gebouwd moeten worden. Eenmaal aangelegd wordt de bestrating netjes afgewerkt en de verschillende planten in de grond gezet. Uw tuin krijgt steeds meer vorm.

Tuinonderhoud door ons hoveniersbedrijf

Om deze vorm te behouden is het verstandig om af en toe onderhoud uit te voeren. Wilt u dit liever uitbesteden, dan bent u bij Vreeker Bestrating en Groen aan het juiste adres. Wij voeren diverse onderhoudswerkzaamheden uit in de regio van Enkhuizen. Van maaien, snoeien en blad ruimen tot aan bemesten en gazononderhoud. Elke vorm van tuinonderhoud nemen wij graag van u over!

Afspraak maken met één van onze hoveniers

Vreeker Bestrating en Groen is werkzaam in de plaatsen: AndijkDe WeereEnkhuizenHoogkarspelHoorn en Opperdoes.

Sitemap Logo Lionhead Interactive