Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Stam Hovenier Duivendrecht

Gein Noord 27
1391 GZ Abcoude
Toon telefoonnummerT. 0294 - 28 11 30
 

Hovenier Duivendrecht

Wanneer u een ervaren hovenier zoekt in de omgeving van Duivendrecht, dan bent u bij Stam Hovenier aan het juiste adres! Wij kunnen voor u het gehele traject verzorgen van tuinontwerp, tuinaanleg tot en met het uiteindelijke tuinonderhoud van uw ideale tuin. Ook tuinrenovatie behoort tot de mogelijkheden.

Tuinaanleg van ontwerp tot oplevering

De ontwerpfase begint met een afspraak om uw tuinwensen te inventariseren en de situatie ter plekke te bekijken. Vervolgens gaan wij over tot het maken van een tuinontwerp die past bij de mogelijkheden en het budget. Voor zowel grote als kleine tuinen kunnen wij namelijk een uniek tuinontwerp creëren.

Na goedkeuring van het tuinontwerp en de offerte zullen wij starten met de daadwerkelijke tuinaanleg. Onze ervaren hoveniers zullen nu aan de slag gaan om het tuinontwerp in het echt te realiseren. Tuinwerkzaamheden als sierbestrating, vijveraanleg, tuinafscheiding, beplanting, maar ook een beekloop of zwembad kunnen aan de orde komen bij de aanleg van uw tuin.

Tuinonderhoud omgeving Duivendrecht

Geen enkele tuin ontkomt natuurlijk aan regelmatig onderhoud. Om uw tuin ieder seizoen weer een verzorgde uitstraling te geven bieden wij vakkundig tuinonderhoud aan. Dit kan door ons bijvoorbeeld per maand of per seizoen langs te laten komen, maar wij zijn ook op afroep beschikbaar. Graag nemen wij u dit onderhoudswerk uit handen, zodat u zonder extra zorgen het hele jaar rond van uw tuin kunt genieten.

Bij tuinonderhoud kunt u denken aan:

  • Onderhoud van beplanting en vijvers

  • Maaien van gazon

  • Snoeien van bomen en struiken

  • Reinigen van sierbestrating

  • Afvoeren van tuinafval

  • Bemesten van tuin

  • Onkruid-, mos- en ongedierte bestrijden.


Als hovenier  zijn wij voornamelijk werkzaam in de omgeving van Amstelveen, Duivendrecht, DiemenOuderkerk a/d Amstel en Badhoevedorp

Afspraak maken met een hovenier in Duivendrecht?

Wilt u graag meer informatie over ons erkende hoveniersbedrijf en/of de mogelijkheden voor uw tuin bespreken? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Sitemap Logo Lionhead Interactive