Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Stam Hovenier Diemen

Gein Noord 27
1391 GZ Abcoude
Toon telefoonnummerT. 0294 - 28 11 30
 

Hovenier Diemen

Stam Hovenier is, met meer dan 30 jaar ervaring, een erkent hoveniersbedrijf in de omgeving van Diemen. Onze vakkundige hoveniers vertalen uw wensen naar een unieke tuin. Wij kunnen voor u het gehele traject verzorgen van tuinontwerptuinaanleg tot en met het uiteindelijke onderhoud van uw tuin.

Tuinontwerp omgeving Diemen

Een professioneel tuinontwerp staat aan de basis van iedere goed opgeleverde tuin. Een tuinontwerp op papier geeft een goede eerste indruk van hoe de gewenste tuin er uit komt te zien. Daarnaast is een professioneel tuinontwerp van belang voor de planning van de werkzaamheden.

In het ontwerpplan wordt er rekening gehouden met  tuinelementen als sierbestrating, vijvers, tuinafscheiding, beplanting van planten, bomen en struiken en de aanleg van een gazon. Maar ook de aanleg van een beekloop, fontein, vijverbruggen of zwembad behoren tot de mogelijkheden.

Tuinonderhoud uitbesteden

De uitstraling van uw tuin is door de seizoenen aan verandering onderhevig, dit vraagt om deskundig tuinonderhoud. Stam Hovenier heeft jarenlange ervaring in het onderhouden van tuinen voor zowel particulieren als bedrijven. Of het nu gaat om het onderhoud van beplanting en vijvers, bemesten van grond, snoeien van bomen of maaien; graag nemen wij het u uit handen. Zo kunt u zonder extra zorg van uw ideale tuin genieten.

Een laatste maaibeurt van het gazon, verwijderen van dode takken en bladeren, schoonmaken van sierbestrating en tuinmeubilair, planten naar binnen verplaatsen en snoeien van bomen en struiken. Dit zijn voorbeelden van allemaal werkzaamheden die ervoor zorgen dat uw tuin er in de lente weer op zijn best uitziet.

Als hovenier zijn wij voornamelijk werkzaam in de omgeving van Amstelveen, Duivendrecht, Diemen, Ouderkerk a/d Amstel en Badhoevedorp.

Afspraak maken met een hovenier in Diemen?

Wilt u graag meer informatie over ons erkende hoveniersbedrijf en/of de mogelijkheden voor uw tuin bespreken? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Sitemap Logo Lionhead Interactive