Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Vreeker Bestrating en Groen De Weere

De Hout 47
1607 HB Hem
Toon telefoonnummerT. 0228-544484
 

Hovenier De Weere

Vreeker Bestrating en Groen is een hoveniersbedrijf, opgericht in 1999, en werkzaam in de regio De Weere op het gebied van tuinontwerptuinaanleg en tuinonderhoud. Met ruim 10 jaar werkervaring is elke tuinklus weer een uitdaging. Of het nu gaat om een snoeibeurt van uw bomen of een compleet nieuw tuinontwerp op maat, onze vakbekwame hoveniers staan voor elke tuinwerkzaamheden voor u klaar. En dat voor zowel particulieren als bedrijven.

Passende oplossingen en advies op maat

Voor elke tuinrenovatie zorgen wij voor een passende oplossingen en advies. In een geheel vrijblijvend gesprek bespreken wij uw tuinwensen en maken aan de hand daarvan een tuinontwerp. Verschillende materialen en beplanting worden uitvoerig met u besproken. Daarbij kijken we naar de kwaliteit, uitstraling en natuurlijk de kosten. Het tuinontwerp is bepalend voor de sfeer die straks ontstaat. Hovenier De Weere helpt u graag bij het opzetten van een gepersonaliseerd tuinontwerp.

Professioneel en zorgvuldig

De basis van de tuin is het grondwerk. Vreeker Bestrating en Groen start met de aanleg van het tuinontwerp met de bijbehorende markeringspunten: tuinverlichting, beregening en drainage. Deze worden op de juiste diepte ingegraven zodat we daarna kunnen starten met de aanleg van diverse tuinelementen. Denk daarbij aan de bestrating, vijvers, tuinafscheiding/schuttingtuinhuizen en houtwerken en de beplanting. Daarbij werken wij professioneel en zorgvuldig zodat uw tuin naar tevredenheid wordt opgeleverd.

Tuinonderhoud

U kunt ons ook benaderen voor diverse onderhoudwerkzaamheden. Met de juiste vorm van tuinonderhoud blijft uw tuinontwerp in stand en kunt u met een gerust hart van uw tuin genieten!

Vreeker Bestrating en Groen is werkzaam in de plaatsen: AndijkDe WeereEnkhuizenHoogkarspelHoorn en Opperdoes.

Sitemap Logo Lionhead Interactive