Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Groen en Grondig Hoveniers Cruquius

Spieringweg 1133
2136 LP Zwaanshoek
Toon telefoonnummerT. 023 5295059
 

Hovenier Cruquius


Groen en Grondig Hoveniers richt zich op tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en bestrating. Daarnaast kunt u hier ook terecht voor het aanleggen van een vijver of het plaatsen van een tuinhuis.

De hovenier uit Cruquius doet er alles aan zodat u het hele jaar kunt genieten van uw tuin.

De klantenkring van Groen en Grondig is divers en bevindt zich veelal in de plaatsen Bennebroek, Cruquius, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Boesingheliede, Vijfhuizen en Zwaanshoek.

Tuinaanleg

Na vele jaren ervaring draait hovenier Groen en Grondig de handen niet meer om voor het aanleggen van een tuin. Dit hoveniersbedrijf uit Cruquius is gespecialiseerd in alle soorten van tuinaanleg.

Tuinrenovatie

Voor de renovatie van uw tuin kunt u ook bij ons terecht. Wij proberen dan gebruik te maken van de materialen die in uw tuin aanwezig zijn en deze te combineren met nieuwe materialen om zo tot een compleet nieuwe tuininrichting te komen.

Voor- en najaarsonderhoud

Mocht u geen onderhoudsvriendelijke tuin heeft, heeft u altijd te maken met tuinonderhoud. Om uw tuin in goede conditie te houden is het juiste onderhoud van groot belang. Een boom snoeien op een verkeerd moment kan er zomaar voor zorgen dat deze niet meer uitbloeit in het voorjaar. Bij Groen en Grondig bent u verzekerd van kwalitatief hoogwaardig tuinonderhoud.

Laat uw droomtuin werkelijkheid worden.

Deze hovenier is aangesloten bij:

Sitemap Logo Lionhead Interactive