Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Stam Hovenier Bussum

Gein Noord 27
1391 GZ Abcoude
Toon telefoonnummerT. 0294 - 28 11 30
 

Hovenier Bussum

Opzoek naar een hovenier in Bussum? Stam Hovenier is een erkend en vakkundig hoveniersbedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in tuinontwerp, tuinaanlegtuinonderhoud en tuinrenovatie in de omgeving van Bussum. De wensen van de klant en persoonlijk contact staan bij ons voorop.

Tuinontwerp in Bussum

Wij zien het ontwerpen en aanleggen van een tuin als een echte samenwerking tussen klant en hovenier. In een eerste gesprek zullen wij uw wensen omtrent uw droomtuin inventariseren en zal onze hovenier de mogelijkheden komen bekijken. Hierna maken wij een professionele tuinschets om een idee te geven van uw nieuwe tuin.

In het tuinontwerp kunnen wij wensen opnemen als:

  • Sierbestrating
  • Vijveraanleg
  • Beekloop
  • Beplanting
  • Vlonderaanleg
  • Belichtingsplan
  • en nog veel meer.

Tuinonderhoud

Wanneer u zorgeloos van uw tuin wilt genieten kunt u uw tuinonderhoud uitbesteden. Stam Hovenier is beschikbaar voor het volledige onderhoud van uw tuin; snoeien, bemesten, het maaien van het gazon, het afvoeren van tuinafval, schoonspuiten van bestrating, het knippen van uw heg, alles behoort tot de mogelijkheden.

Wij onderhouden de tuinen van zowel particulieren als bedrijven in de omgeving van Bussum. U kunt ons maandelijks, jaarlijks of per seizoen langs laten komen, zodat uw droomtuin de gewenste uitstraling blijft behouden.

Hovenier inschakelen in Bussum

Als hovenier zijn wij voornamelijk werkzaam in de omgeving van Huizen, Blaricum, Naarden, Bussum, MuidenEemnes & Abcoude.

Wilt u graag meer informatie en/of een afspraak maken om de mogelijkheden voor uw tuin te bespreken? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Sitemap Logo Lionhead Interactive