Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Stam Hovenier Blaricum

Gein Noord 27
1391 GZ Abcoude
Toon telefoonnummerT. 0294 - 28 11 30
 

Hovenier Blaricum

Hovenier inschakelen in Blaricum? Stam Hovenier is een erkende hovenier met meer dan 30 jaar ervaring in de aanleg, renovatie en het onderhoud van tuinen voor zowel de particuliere als de bedrijvensector.

Tuinaanleg van ontwerp tot oplevering

In eerste instantie maken wij vrijblijvend een afspraak met u om uw wensen te inventariseren. Hierna maken wij een tuinontwerp die past bij de mogelijkheden en het beschikbare budget. Voor zowel grote als  kleine tuinen kunnen wij een uniek tuinontwerp creëren. In het ontwerp komen wensen aan de orde als sierbestrating, vijveraanleg, beplanting, maar ook een beekloop of zwembad behoort tot de mogelijkheden.

Na goedkeuring van het tuinontwerp en de offerte maken wij een afspraak voor de aanleg van uw gewenste tuin. Onze hoveniers zullen nu aan de slag gaan om uw droomtuin te realiseren.

Tuinonderhoud omgeving Blaricum

Een tuin is door de jaargetijden continu aan verandering onderhevig; dit vraagt om vakkundig tuinonderhoud. Bent u niet in de gelegenheid om uw eigen tuin te onderhouden? Dan neemt Stam Hovenier u deze zorg graag uit handen.

Als erkent hoveniers bedrijf kunnen wij voor u bijvoorbeeld uw beplanting en vijvers onderhouden, uw gazon maaien, bomen en struiken snoeien, sierbestrating reinigen, tuinafval afvoeren, tuin bemesten of onkruid-, mos- en ongedierte bestrijden. Daarnaast onderhouden wij met grote regelmaat bedrijfstuinen, de tuin is namelijk een belangrijk onderdeel van de uitstraling van het bedrijf.

Als hovenier zijn wij voornamelijk werkzaam in de omgeving van Huizen, Blaricum, Naarden, Bussum, MuidenEemnes & Abcoude.

Afspraak maken met een hovenier in Blaricum?

Wilt u graag meer informatie over ons erkende hoveniersbedrijf en/of de mogelijkheden voor uw tuin bespreken? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Sitemap Logo Lionhead Interactive