Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Stam Hovenier Badhoevedorp

Gein Noord 27
1391 GZ Abcoude
Toon telefoonnummerT. 0294 - 28 11 30
 

Hovenier Badhoevedorp

Stam Hovenier is een erkend hoveniersbedrijf die in de omgeving van Badhoevedorp zowel voor bedrijven als particulieren de tuinen verzorgt. Met meer dan 30 jaar ervaring en een vast team van professionele hoveniers is Stam Hovenier hét hoveniersbedrijf om in te zetten voor zowel het tuinontwerp, als de tuinaanleg, tuinrenovatie en het onderhoud van uw gewenste tuin.

Tuinontwerp in omgeving Badhoevedorp

Het ontwerpen van een tuin doen wij volledig in samenspraak met de klant. Het is daarbij onze taak uw wensen en ideeën te vertalen naar een professioneel tuinontwerp. In een eerste gesprek zullen wij daarom uw wensen inventariseren, daarnaast zullen wij ook de situatie ter plekke bekijken. Hieruit volgt een tuinschets die al een goede eerste indruk geeft.

In het tuinontwerp zorgen wij ervoor dat alles tot in de fijnste details op elkaar is afgestemd, zo kunnen wij iedere sfeer creëren die u zich maar wenst. Door te werken met de juiste tuinmaterialen kunnen wij voor ieder budget een tuin creëren.

Uiteindelijke tuinaanleg

Als het ontwerp en de daarbij behorende offerte door u zijn goedgekeurd maken wij graag een afspraak zodat er kan worden begonnen met de uiteindelijke tuinaanleg.
Onze ervaren hoveniers zullen dan aan de slag gaan om vanuit het ontwerp op papier ook daadwerkelijk uw eigen droomtuin te realiseren.

Bij de aanleg van uw tuin kunnen de volgende tuinwerkzaamheden komen kijken:

  • Plaatsen van tuinafscheidingen en vlonders
  • Aanleg van (dak)terras en vijvers
  • Plaatsing van pergola of schuur
  • Diverse vormen van sierbestrating
  • Aanleg van tuinverlichting
  • Beplanting van diverse soorten struiken, bomen en planten


Uw droomtuin zal uiteindelijk ook goed onderhouden moeten worden. Ook voor tuinonderhoud kunt u Stam Hovenier inzetten.

Als hovenier onderhouden wij tuinen in de omgeving van Amstelveen, Duivendrecht, DiemenOuderkerk a/d Amstel en Badhoevedorp

Afspraak maken met een hovenier in Badhoevedorp?

Wilt u meer informatie of advies over tuinaanleg in de omgeving van Badhoevedorp, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Sitemap Logo Lionhead Interactive