Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Steinz Tuinen en Groen Assendelft

Sportstraat 12
1541 JL Koog aan de Zaan
Toon telefoonnummerT. 0756160872
 
Steinz Tuinen en Groen in Assendelft is uw hovenier voor tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud!


Hovenier Assendelft

Zoekt u een hovenier in Assendelft? Dan ben u bij ons aan het juiste adres. Onder de naam Steinz Tuinen en Groen helpen wij u als hovenier bij het verrichten van alle tuin gerelateerde (onderhouds)werkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg (sierbestrating, beplanting, etc.) en tuinonderhoud. Wij zorgen ervoor dat uw droomtuin in mum van tijd gerealiseerd wordt.

Tuinaanleg Assendelft

Met ons hoveniersbedrijf verzorgen wij in Assendelft en omstreken uw droomtuin van A tot Z. Wij stellen een professioneel tuinontwerp op waarin uw nieuwe tuin geschetst wordt. We houden hierbij rekening met verschillende elementen als: bestrating, beplanting, schurenvijvers en de stand van uw tuin ten opzichte van de zon. Bent u het eens met het ontwerp? Dan verzorgen wij kort daarna de tuinaanleg om uw droomtuin snel te realiseren. 

Sierbestrating Assendelft

Wilt u een terras laten leggen? Een betegeld pad naar de schuur of de poort? Of wilt u een onderhoudsvriendelijke tuin? Neem dan contact met ons op voor het aanleggen van sierbestrating op maat. Wij leggen al ruim 20 jaar sierbestrating in Assendelft in zowel grote als kleine tuinen. Als hovenier geven wij u graag advies over de verschillende steensoorten en zorgen wij ervoor dat uw tuin of terras vakkundig bestraat wordt. Bovendien geven wij u graag tips over het onderhoud van de sierbestrating nadat we deze gelegd hebben.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen in Assendelft vrijblijvend langs om een plan voor uw tuin op te stellen.

Steinz Tuinen en Groen is werkzaam in: Amsterdam-NoordAssendelftKrommenieOostzaan en Zaandam.

 

Deze hovenier is aangesloten bij:

Sitemap Logo Lionhead Interactive