Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Vreeker Bestrating en Groen Andijk

De Hout 47
1607 HB Hem
Toon telefoonnummerT. 0228-544484
 

Hovenier Andijk

In Noord-Holland vindt u in de buurt van Andijk familiebedrijf Vreeker Bestrating en Groen. Opgericht in 1999 heeft het hoveniersbedrijf zich in de loop der jaren gespecialiseerd in tuinontwerptuinaanleg en tuinonderhoud. Hovenier Andijk biedt een uitgebreid dienstenpakket aan op het gebied van diverse tuinwerkzaamheden:


Eigentijdse ontwerpen en tuinoplossingen

Daarbij bekijken wij uw huidige leefsituatie en maken wij eerst een tuinontwerp op maat. Vreeker Bestrating en Groen heeft een vakbekwaam hoveniersteam die luistert, relativeert en zorgt voor speciale en eigentijdse ontwerpen en tuinoplossingen. Belangrijk is dat u zich thuis gaat voelen in uw nieuwe tuin.

Diverse onderhoudswerkzaamheden

Om een optimale conditie van uw tuin te behouden is het noodzakelijk om regelmatig diverse onderhoudswerkzaamheden uit te (laten) voeren. U kunt ons benaderen voor periodieke tuinonderhoud waarbij wij wekelijks, maandelijks of elk kwartaal langskomen. Zo weet u precies op welke tijdstippen er onderhoud plaatst vindt. Natuurlijk kunt u ons ook inschakelen voor een eenmalige onderhoudsbeurt. Daarbij werken wij voor zowel particulieren als voor bedrijven.

Vreeker Bestrating en Groen is werkzaam in de plaatsen: Andijk, De Weere, Enkhuizen, Hoogkarspel, Hoorn en Opperdoes.

Sitemap Logo Lionhead Interactive