Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Steinz Tuinen en Groen Amsterdam Noord

Sportstraat 12
1541 JL Koog aan de Zaan
Toon telefoonnummerT. 0756160872
 

Hovenier Amsterdam-Noord

Als bekende hovenier in Amsterdam-Noord, verrichten wij onder de naam ‘Steinz Tuinen en Groen’ uiteenlopende werkzaamheden voor particulieren en bedrijven. Wij maken tuinontwerpen op maat, verrichten klein- en grootschalige tuinrenovaties en verzorgen periodiek tuinonderhoud voor verschillende particulieren en bedrijven.   

Tuin Amsterdam-Noord

Beschikt u als particulier over een tuin maar wilt u eens iets anders? Dan helpen wij u graag bij het ontwerpen, creëren en realiseren van een nieuwe tuin. Zelfs in kleine tuinen zien wij als hovenier de grootste uitdaging en helpen wij u graag bij het bestraten en beplanten van de buitenruimte. Met onze kennis en ervaring geven wij bovendien gericht advies hoe u uw tuin na de renovatie mooi kunt houden.

Hovenier voor bedrijven

Beschikt u over een bedrijfspand in Amsterdam-Noord met een (binnen)tuin die onder uw beheer valt? Of wilt u iets groens bij de ingang van uw bedrijfspand? Als actieve hovenier in Amsterdam-Noord komen wij graag vrijblijvend langs om te kijken hoe wij een sfeervolle tuin kunnen creëren of grote plantenbakken kunnen plaatsen. Een paar kleine veranderingen en iets meer groen in uw werkomgeving, kunnen zorgen voor meer sfeer en een welkom gevoel. 

Kunstgras Amsterdam-Noord

Bent u opzoek naar kunstgras in Amsterdam-Noord? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Als hovenier zijn wij specialist in het leggen van kunstgras in grote en kleine tuinen of bedrijfsparken. Afhankelijk van uw wensen adviseren wij u bij het kiezen van de meest geschikte kunstgras mat, waarna wij deze perfect leggen op de door u aangewezen plek. Doordat kunstgras vandaag de dag niet meer van echt gras te onderscheiden valt, is kunstgras perfect toe te passen binnen iedere tuin. Bovendien kan kunstgras goed gecombineerd worden met echte planten. Wilt u meer informatie over kunstgras? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.   

Steinz Tuinen en Groen is werkzaam in: Amsterdam-Noord, Assendelft, Krommenie, Oostzaan en Zaandam.

Deze hovenier is aangesloten bij:

Sitemap Logo Lionhead Interactive