Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Stam Hovenier Amstelveen

Gein Noord 27
1391 GZ Abcoude
Toon telefoonnummerT. 0294 - 28 11 30
 

Hovenier Amstelveen

Stam Hovenier is werkzaam in de regio Amstelveen en verzorgt hier vele tuinwerkzaamheden als het tuinontwerp, de tuinaanleg, tuinrenovatie en het uiteindelijke onderhoud van tuinen. Zo kunnen zowel particulieren als bedrijven zorgeloos van hun ideale tuin genieten.

Bekijk hoveniers projecten van Stam Hovenier Amstelveen

Tuinonderhoud omgeving Amstelveen

Het uiterlijk van uw (bedrijfs)tuin verandert met de seizoenen en regelmatig tuinonderhoud is dan van belang. Indien u weinig tijd heeft, of niet over de middelen beschikt voor het onderhouden van uw tuin, dan nemen wij u dit werk graag uit handen. Wij onderhouden tuinen van zowel bedrijven als particulieren in de regio Amstelveen.

Onderhoudswerkzaamheden als snoeien, bemesten en het gazon onderhouden kunt u aan ons uitbesteden. Zo heeft u weinig omkijken naar uw tuin en kunt u er zorgeloos van genieten.

Tuinaanleg in uw omgeving

Wij hebben als hoveniersbedrijf meer dan 30 jaar ervaring met de verschillende tuinwerkzaamheden die bij de aanleg van een tuin komen kijken. U kunt hierbij denken aan:

  • het plaatsen van hekwerken en vlonders
  • de aanleg van vijvers en (dak)terrassen
  • de plaatsing van schuur of blokhut
  • diverse vormen van sierbestrating
  • het maken van een lichtplan
  • alle vormen van beplanting.


Onze specialiteit is het aanleggen van een beekloop met stromend water.

Onze vakkundige en enthousiaste hoveniers kunnen de complete aanleg van uw tuin verzorgen:
Van de eerste ontwerpschetsen tot en met de uiteindelijke oplevering van uw gewenste tuin. Daarnaast is het ook mogelijk om uw huidige tuin door ons te laten renoveren.

Als hovenier  zijn wij voornamelijk werkzaam in de omgeving van Amstelveen, Duivendrecht, DiemenOuderkerk a/d Amstel en Badhoevedorp

Afspraak maken met een hovenier in Amstelveen?

Wilt u een afspraak met ons maken en/of de mogelijkheden voor uw tuin bespreken? Neemt u hier dan vrijblijvend contact met ons op.

Sitemap Logo Lionhead Interactive