Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Groen Compleet B.V. Ulvenhout

Dorstseweg 26
4854 NB Bavel
Toon telefoonnummerT. 0161 433 199
 

Hovenier Ulvenhout

Heeft u een tuin in het pittoreske dorp Ulvenhout en bent u op zoek naar een hovenier omdat u iets in uw tuin wilt veranderen? De hoveniers van Groen Compleet geven u graag advies op basis van uw tuinsituatie en wensen. Wilt u modern of landelijk? Vindt u het heerlijk om in de tuin te werken of heeft u liever een onderhoudsvrije tuin? Hoe groot is uw tuin en wat is de ligging? Groen Compleet heeft oplossingen, passend bij uw budget. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Tuinaanleg in Ulvenhout: Sierbestrating en beplanting.

Bij Groen Compleet heeft u de keuze uit verschillende tuinontwerpen. De ene tuin is de andere niet. De ene tuin is onderhoudsgevoelig. De andere niet. Sommige planten vragen veel onderhoud, andere juist niet. De keuze is aan u. Kiest u voor (deels) sierbestrating dan wordt het onderhouden van uw tuin een stuk makkelijker.

Groen Compleet heeft meerdere tuinen in Ulvenhout aangelegd. Door onze jarenlange ervaring en onze enorme passie voor tuinen en groenwerk realiseren wij samen met u uw droomtuin.

Tuinontwerp laten schetsen door een architect in Ulvenhout.

Wij van Groen Compleet geven u graag advies bij uw tuinontwerp. Na het definitieve ontwerp maakt u een keuze uit ons brede assortiment: tuintegels, beplanting, accessoires en nog veel meer. Voor elk wat wils. Onze vakmensen hebben eveneens ervaring in timmerwerkzaamheden zoals het timmeren van een schutting of een tuinhuisje. Uiteraard verzorgen wij ook de aanleg van de benodigde elektra voor uw tuinverlichting.

Bij Groen Compleet gaan we voor duurzaamheid. Onze producten worden zorgvuldig uitgekozen, met de juiste kwaliteit voor een ultieme afwerking.
U wilt toch zo lang mogelijk van uw nieuwe tuin genieten?

Informatie aanvragen bij onze hovenier in Ulvenhout.

De keuze bij ons is enorm. Graag komen wij vrijblijvend bij u langs en bespreken wij al uw wensen en de verschillende mogelijkheden. Vraag gratis een offerte aan. De eerste stap naar een nieuwe en/of opgeruimde tuin is zo gemaakt.

 

Sitemap Logo Lionhead Interactive