Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


De Groot Hoveniers Uden

Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
Toon telefoonnummerT. 0413-272811
 

Hovenier Uden

Op zoek naar een hovenier voor tuinaanleg, tuinonderhoud of bestrating in Uden? In de regio heeft De Groot Hoveniers een echt Brabants familiebedrijf opgericht. Onder leiding van Martijn de Groot staat een team van vakbekwame hoveniers voor uw klaar om uw droomtuin te ontwerpen, te realiseren en te onderhouden. Onze enthousiaste specialisten begeleiden u bij het maken van keuzes om de perfecte tuin te creëren.

Bekijk hoveniers projecten van De Groot Hoveniers Uden

Tuinontwerp en tuinaanleg in Uden

Na een grondige inventarisatieronde gaat onze tuinontwerper voor u aan de slag. Onze ontwerper is een creatieve geest die na zijn hoveniersopleiding doorstudeerde aan de Hogeschool Tuin- en Landschapsinrichting. Als geen ander weet hij uw wensen te vertalen naar een creatief en gedetailleerd ontwerp.

Een strak ontwerp is klaar?

Enthousiast gaan we aan de slag met de tuinaanleg om uw droomtuin te realiseren. Dat begint natuurlijk met een strakke planning, onder regie van onze projectleider Edwin de Groot. Hij zorgt ervoor dat alle werkzaamheden naadloos op elkaar aansluiten, van grondwerk en bestrating tot houtwerk, waterwerken en beplanting. Uiteraard altijd in goede afstemming met u als opdrachtgever. Tijdens de uitvoering houdt hij in de gaten dat alles efficiënt en conform afspraak wordt uitgevoerd.

Onze passie voor alles wat groeit en bloeit delen wij graag met onze klanten. Uw wensen op het gebied van tuinbouw, overkappingen, planten- en materiaalsoorten zijn daarbij onze uitgangspunten. Zo kunt u optimaal genieten van uw tuin en het buitenleven.

Tuinonderhoud door een hovenier

Goed tuinonderhoud beperkt zich niet tot de beplanting. Ook techniek zoals uw beregeningsinstallatie of vijverpomp en materialen zoals bestrating en houtwerk behoeven regelmatig aandacht. Voor al dit soort taken kunt u ons inschakelen.

Of het nu gaat om het winterklaar maken van uw vijver of het herbestraten van een verzakking, we pakken het allemaal met evenveel toewijding aan. Zo dragen we bij aan de levensduur van uw tuin en zorgen we ervoor dat u elk seizoen kunt genieten van een gezonde en netjes verzorgde tuin, een ware lust voor het oog.

Plaats hier gratis uw tuinklus of maak een afspraak

Enthousiast geworden? Maak hier een vrijblijvende afspraak en plaats uw tuinklus direct hier.

Wij maken graag een afspraak met u.

Onze hoveniers zijn werkzaam in de regio Nijmegen, CuijkMaldenMookBerg en Dal, Veghel, Heeswijk DintherSchijndel en Mill.

Sitemap Logo Lionhead Interactive