Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


De Groot Hoveniers Heeswijk Dinther

Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
Toon telefoonnummerT. 0413-272811
 

Hovenier Heeswijk Dinther

Uw tuin in Heeswijk Dinther door een hovenier laten aanleggen of renoveren? Altijd de wens gehad om uw achtertuin goed aan te laten leggen door een hoveniersbedrijf? De Groot Hoveniers is een echt Brabants familiebedrijf uit de regio.

Met de groenste vingers zijn wij gespecialiseerd in het maken van een tuinontwerp, in de tuinaanleg en het tuinonderhoud. Wij draaien nergens onze handen voor om. Met een hecht team van tuinmannen kenmerken wij onze werkwijze met drie sleutelwoorden: inspiratie, creatie en realisatie.

Onze hoveniers zijn 52 weken per jaar werkzaam in de regio van NijmegenUdenCuijkMaldenMookBerg en Dal, VeghelSchijndel en Mill.

Van tuinontwerp tot tuinaanleg

Wij beheren alle taken zelf. Van bestratingen, (zwem)vijvers en buitenverlichting tot aan beregeningsinstallaties, terrasoverkappingen en zelfs buitenhaarden. Onze vakbekwame hoveniers ontwerpen voor u een compleet nieuwe tuin helemaal naar uw wensen.

Is het ontwerp van uw tuin gemaakt en weten wij precies hoe uw droomtuin eruit gaat zien? Wij nemen het tuinontwerp met onze tuinmannen door en zij gaan aan de slag met de tuinaanleg.

Tuinonderhoud door een hovenier in Heeswijk Dinther

Gaat u zelf het tuinonderhoud verzorgen? Heeft u groene vingers? Wij kunnen ervoor zorgen dat uw tuin regelmatig een onderhoudsbeurt krijgt. Zo heeft u jaren lang plezier van uw tuin! Wij kunnen dit éénmalig doen, wekelijks of maandelijks.

Met een hovenier om de tafel in Heeswijk Dinther

Wilt u vrijblijvend om de tafel met één van onze hoveniers om uw tuinwensen te bespreken?

Plaats hier uw tuinklus voor in Heeswijk Dinther en wij nemen persoonlijk contact met u op om een afspraak te maken.

 

Sitemap Logo Lionhead Interactive