Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Groen Compleet B.V. Chaam

Dorstseweg 26
4854 NB Bavel
Toon telefoonnummerT. 0161 433 199
 

Hovenier Chaam

Professionele hovenier in Chaam nodig? Bij Groen compleet luisteren we naar de wensen van de klant, en vertalen wij deze in een persoonlijk tuinontwerp. Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf voor uw tuinontwerp, tuinaanleg of het groot/klein tuinonderhoud? De hoveniers van Groen Compleet helpen u graag. Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Tuinaanleg in Chaam door Groen Compleet.

Wordt het een onderhoudsvriendelijke tuin of juist een bewerkelijke tuin waarin u zelf lekker aan de slag kunt? Elk seizoen heeft een eigen charme en zorgt voor een constant veranderende sfeer in uw tuin. Van zonnige kleuren in de zomer tot stralende kleuren in de winter.
Met onze ervaring en uw ideeën en wensen komen we tot aansprekende ontwerpen. Wij zijn van alle markten thuis. Een bruggetje, elektrische voorzieningen, een beregeningsinstallatie, metsel- en schilderwerk, complete tuinvijvers, tuinverlichting, bestratingen, tuinafscheidingen of dakterrassen? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Tuinonderhoud door Groen Compleet in Chaam.

Naast het ontwerpen en herinrichten van tuinen richt Groen Compleet zich ook op het onderhoud van (bestaande) tuinen.

U kunt ons hoveniersbedrijf inschakelen voor uw tuinonderhoud in Chaam. Onze hoveniers zijn ondermeer gespecialiseerd in het kweken en verzorgen van bomen en struiken. Door uw bomen en struiken tijdig te snoeien blijft uw tuin langer groen en kunnen bloemen, bomen en struiken volop bloeien. Wij bieden diverse onderhoudscontracten. Van uitsluitend het zware werk tot het volledig onderhouden van uw tuin. De keuze is aan u.

Uw tuin financieren?

De aanleg van een nieuwe tuin kan een grote financiële investering zijn. Bij Groen Compleet kunt u kiezen voor Gardenlease. Gardenlease biedt u diverse financieringsvormen die interessant kunnen zijn. Wij informeren u graag over de diverse mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend informatie aan bij Groen Compleet.

Zelf geen groene vingers? Bij Groen Compleet bent u altijd aan het goede adres.Onze hoveniers helpen u graag verder.

Vul het contactformulier in en wij nemen snel contact met u op.

 

Sitemap Logo Lionhead Interactive