Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Visio Vireo Zevenbergen

Franseweg 62a
4651 GG Steenbergen
Toon telefoonnummerT. 0167 560 619
 

Hovenier Zevenbergen

Hovenier in Zevenbergen nodig? Een prachtige tuin die helemaal aansluit bij uw wensen? Visio Vireo toont u graag de mogelijkheden. Als experts op het gebied van tuinaanleg in Zevenbergen gaat geen opdracht ons te ver.

Sierbestrating, vijver, schutting of kunstgras in Zevenbergen

Visio Vireo kan bogen op 15 jaar ervaring en beschikt als hoveniersbedrijf over een hoge mate van creativiteit. Hieraan danken wij onder meer het predicaat ‘Exclusief Geselecteerde Hovenier door De Tuinen van Appeltern’. Een juiste tuinaanleg wordt ondersteund door goede communicatie. Elk nieuw tuinontwerp begint daarom met een bezoek. Wij bekijken uw huidige tuin en inventariseren uw wensen. Hoe staat u tegenover tuinonderhoud, wenst u fraaie sierbestrating, misschien een vijver, eventueel een schutting en mogelijk ook kunstgras?

Hovenier in Zevenbergen voor tuinontwerp en tuinaanleg

Wij geven u waardevolle suggesties rond de aanleg van uw nieuwe tuin. Met het gewenste tuinontwerp in de gedachten, gaat onze ontwerpspecialist aan de slag. Is het ontwerp voor tuinaanleg gereed, dan ligt de beslissing bij u. Ziet u in het tuinontwerp inderdaad de tuin van uw dromen, dan gaan we snel aan de slag.

Tuinspecialist Zevenbergen; Viseo Vireo

Ook tijdens de realisatie van het tuinontwerp hechten wij aan terugkoppeling en overleg. Daarnaast geven wij u tips voor het tuinonderhoud en het schoon houden van de sierbestrating. Mogelijk kiest u een schutting om in alle rust te genieten van uw nieuwe tuin. Wij kunnen u dan alles vertellen over het gebruikte hout. Koos u een vijver en misschien ook kunstgras, dan lichten onze medewerkers u uitgebreid voor over de aspecten hiervan.

Tuinonderhoud door een hovenier in Zevenbergen

Visio Vireo is ook sterk in tuinonderhoud. Onze tuinman staat voor u klaar, het hele jaar door. Maar ons hoveniersbedrijf is er natuurlijk ook voor de enkele klus.
Benieuwd naar wat de hovenier van Zevenbergen voor u kan betekenen? Neem dan snel en vrijblijvend contact met ons op!

Sitemap Logo Lionhead Interactive