Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Hans Verstraaten hoveniersbedrijf Woensel

Speelheuvelweg 6a
5652 CH Eindhoven
Toon telefoonnummerT. 06 51326373
 

Hovenier Woensel

Wilt u uw tuin door en professionele hovenier onder handen laten nemen? Een fantastisch eindresultaat en zorgeloos genieten?

Hovenier Woensel is één van de hoveniers die is aangesloten bij Zorgeloosbuitenleven. Of het nu gaat om het tuinonderhoud, een nieuwe tuinaanleg of een tuinontwerp u kunt ons inschakelen voor alle werkzaamheden in uw tuin.

Tuinaanleg

Hoveniersbedrijf Hans Verstraaten uit Eindhoven werkt al meer dan 25 jaar in de regio. Er zijn al vele tuinen door ons onder handen genomen. Neem een kijkje bij de gerealiseerde projecten om te zien welke tuinen al door Hans Verstraaten zijn aangelegd.

Wilt u uw tuin opnieuw laten aanleggen? Hans Verstraaten komt graag bij u langs om alles te komen bekijken. Wij maken een afspraak bij u er er wordt een tuinontwerp gemaakt met uw wensen en budget. Vervolgens word deze besproken en aangepast, waar nodig. Uiteindelijk zal er een tuinaanleg worden verricht en eventueel tuinonderhoud worden gepleegt.

Offerte aanvragen

Wilt u graag vrijblijvend een offerte ontvangen? Vul het formulier in en wij nemen contact met u op om alles te bespreken.

 

Sitemap Logo Lionhead Interactive