Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Hoveniersbedrijf De Langstraat Waspik

Elshoutseweg 25
5154 AS Elshout
Toon telefoonnummerT. 0416-372 273
 

Hovenier Waspik

In de provincie Noord-Brabant ligt vlakbij Waspik Hoveniersbedrijf De Langstraat. Al ruim 20 jaar dé specialist op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Op 1 maart 1990 begon Ad Muskens met het oprichten van Hoveniersbedrijf De Langstraat. 20 jaar later sloot zijn zoon Marcel Muskens zich aan waardoor het nu een echt familiebedrijf is geworden. Met inmiddels zo'n 10 medewerkers in dienst zorgen zij ervoor dat diverse soorten groenvoorzieningen professionele aandacht krijgt. Zowel voor particulieren als gemeenten en bedrijven leveren wij de volgende diensten:

Tuinplan op maat

Daarbij bespreekt Hovenier Waspik voordat ze aan de slag gaan goed met u uw wensen en ideeën en wordt er een tuinplan op maat opgezet. Met behulp van een 3D tuintekening creëren onze tuinontwerpers een tuin die bij u past. Wij kunnen verschillende tuinsferen ontwerpen en aanleggen. Wilt u graag een moderne, klassieke, Chinese, strakke, mediterrane of onderhoudsvriendelijke tuin? Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken wij alle mogelijkheden en welke tuinelemnten u graag wilt terug zien in uw tuin. Denk daarbij een terras, tuinkamervlonder of vijver. Zo kunnen wij uw tuin perfect aanleggen.

Tuinwerkzaamheden met een vooraf opgesteld schema

Als voor u tuinonderhoud een last is, nemen wij dit graag van u over. Snoeien, maaien of een grote onderhoudsbeurt voeren wij graag voor u uit aan de hand van een onderhoudschema. Zo weet u precies wanneer wij langskomen en welke werkzaamheden er worden uitgevoerd.

Hoveniersbedrijf De Langstraat is werkzaam in de regio: Tilburg, Waalwijk, Drunen, KaatsheuvelSprang Capelle en Loon op Zand

Sitemap Logo Lionhead Interactive