Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Hoveniersbedrijf De Langstraat Waalwijk

Elshoutseweg 25
5154 AS Elshout
Toon telefoonnummerT. 0416-372 273
 

Hovenier Waalwijk

Heeft u tuin waar de afgelopen jaren niet of nauwelijks wat aan gedaan is? Zou u graag uw droomtuin willen realiseren? Hoveniersbedrijf De Langstraat uit de regio Waalwijk bespreekt graag alle mogelijkheden met u zodat u weer met een tevreden blik naar uw tuin kunt kijken en kunt genieten van het buitenleven.

Bekijk hoveniers projecten van Hoveniersbedrijf De Langstraat Waalwijk

Praktische en persoonlijke aanpak

Door een praktische en persoonlijke aanpak zijn onze opdrachtgevers verzekerd van een optimale dienstverlening voor particulieren, bedrijven en gemeenten. Wij denken graag met u mee om van uw tuin een perfecte plek te maken. Soms is daarvoor een compleet nieuw tuinontwerp op maat voor nodig, maar een goede onderhoudsbeurt die af en toe wordt uitgevoerd kan ook al wonderen doen. Tuinonderhoud is een belangrijke factor om uw tuin in topconditie te houden. Wij nemen graag deze werkzaamheden van u over zodat u tijd over houdt om te genieten.

Kleurrijke en uitgebreide tuinmogelijkheden

Om uw droomtuin te realiseren is een goede tuinaanleg noodzakelijk. De mogelijkheden die wij bieden zijn kleurrijk, uitgebreid en volledig gericht op uw wensen. Op basis van de gegevens van een eerste kennismakingsgesprek maken wij een prijsopgave voor de tuinaanleg. Hoveniersbedrijf De Langstraat zorgt ook voor het benodigde materiaal en bij de oplevering ruimen wij alles weer netjes op. Zodra uw tuin helemaal klaar is met de bouw van overkappingen, terrassen, vijvers, bestratingen en vlonders zetten wij de puntjes op de i en heeft u de mogelijkheid om vanaf nu alleen nog maar te genieten van uw tuin.

Hoveniersbedrijf De Langstraat is werkzaam in de regio: Tilburg, Waspik, Drunen, KaatsheuvelSprang Capelle en Loon op Zand

Sitemap Logo Lionhead Interactive