Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


HOLLANDIA Groengroep Vught

Lagevoortsebos 1
5298 LA Liempde
Toon telefoonnummerT. 0411-633104
 

Hovenier Vught

Wilt u graag uw tuin eens goed laten renoveren helemaal afgestemd op uw wensen en eisen? HOLLANDIA Groengroep biedt een volledige pakket aan op het gebied van tuinontwerptuinaanleg en tuinonderhoud. Als opdrachtgever bent u nauw betrokken bij alle werkzaamheden zodat kleine aanpassingen bij bijvoorbeeld de aanleg van uw tuin meteen doorgevoerd kunnen worden.

Een tuinontwerp bij HOLLANDIA Groengroep begint met de inventarisatie van uw ideeën en wensen. Na een kennismakingsgesprek starten onze ontwerpers met het maken van een gedetailleerd ontwerp en sfeerimpressie van de tuin. De ligging van een terras, vijvertuinhuis en de beplanting staan hierop ingedeeld zodat u precies weet waar alles komt en u geen onaangename verrassingen te wachten staan tijdens de tuinaanleg.

De beste materialen en planten

HOLLANDIA Groengroep maakt gebruik van de beste materialen en planten zodat uw tuin zo lang mogelijk meegaat. Doordat wij alleen werken met producten van de beste kwaliteit zorgen wij ervoor dat uw tuin zo lang mogelijk meegaat. Het is wel verstandig om uw tuin minimaal één keer per jaar een grote onderhoudsbeurt te geven. Wil u dit vaker laten uitvoeren, dan maakt HOLLANDIA Groengroep voor uw tuin een passend schema en weet u precies wanneer wij langskomen en welke onderhoudswerkzaamheden wij dan uitvoeren.

Wij zijn werkzaam in de plaatsen Den Bosch, Rosmalen, BoxtelHelvoirt en Vught

Sitemap Logo Lionhead Interactive