Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


De Groot Hoveniers Veghel

Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
Toon telefoonnummerT. 0413-272811
 

Hovenier Veghel

Hovenier in Veghel nodig in uw tuin? Heeft uw tuin een grote onderhoudsbeurt nodig, wilkt het de tuin laten aanleggen en wilt u dit liever niet zelf doen? De Groot Hoveniers staat voor u klaar!

Van alle markten thuis.

Of het nu gaat om grondwerkzaamheden, bestrating of metselwerk (tegels, klinkers, grint, muurtjes enz.), houtwerk (schutting, poort, pergola, tuinhuis, afdak, haardhoutopslag enz.), beregening, verlichting, vijvers of zelfs een zwembad of zwemvijver, we doen echt alles zelf! De Groot Hoveniers heeft jarenlange ervaring met de aanleg van de meest uiteenlopende tuinen. Die ervaring combineren we met up-to-date kennis van materialen en methodieken, een uitgebreid arsenaal aan werk- en voertuigen en een professionele eigen werkplaats. U kunt de aanleg van uw tuin dus met een gerust hart aan ons overlaten.

Tuinontwerp en Tuinaanleg door een hovenier

Op de plek waar Martijn zijn bedrijf begon, runde de familie De Groot generaties lang een varkenshouderij. Inmiddels is (bijna) het hele gezin werkzaam in het hoveniersbedrijf. Martijn: "Dat typeert onze familie: als we ergens voor gaan, zijn we er ook voor elkaar. Dan maken we er liefst samen een succes van."

Het team van De Groot Hoveniers telt een tiental medewerkers, waaronder gediplomeerde hoveniers, tuinarchitecten/ontwerpers, techneuten en vakbekwame timmerlieden.

U leest, de geschiedenis van ons bedrijf en het verhaal erachter, voordat wij aan de slag gaan in uw tuin is het voor ons belangrijk om te weten hoe het met uw tuin zit. Graag komen wij bij u langs om een tuinontwerp te maken en naar uw verhaal te luisteren.

zijn wij eruit met elkaar en is het ontwerp klaar, dan zullen wij starten met de tuinaanleg.

Tuinonderhoud in Veghel; begeleiding naar de juiste keuzes

Het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin wordt allemaal door onszelf uitgevoerd. Onze hoveniers hebben allemaal hun eigen vakkennis die ze graag inzetten om u te begeleiden.

Het kan lastig zijn om bijvoorbeeld keuzes te maken uit een heleboel plantensoorten en de verschillende materialen voor bestratingen en houtbouw.

Heeft u groene vingers en gaat u zelf het tuinonderhoud doen? Of laat u één van onze hoveniers het onderhoud doen? Die keuze komen wij graag persoonlijk met u bespreken, zodat u de juiste keuze maakt.

De Groot Hoveniers is werkzaam in de plaatsen NijmegenUdenCuijkMaldenMookBerg en Dal, Heeswijk DintherSchijndel en Mill.

Afspraak maken in Veghel met een hovenier

U kunt ons inschakelen voor alles wat nodig is voor een mooie tuin. Plaats hier gratis uw tuinklus en wij nemen contact met u op om vrijblijvend bij u langs te komen.

U kunt uw tuin met een gerust hart aan ons overlaten.

Sitemap Logo Lionhead Interactive