Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Groen Compeet B.V. Teteringen

Dorstseweg 26
4854 NB Bavel
Toon telefoonnummerT. 0161 433 199
 

Zoekt u een hovenier in Teteringen?

Bent u op zoek naar een hovenier in Teteringen? De specialisten van Groen Compleet helpen u graag. Van tuinontwerp tot ultieme afwerking. Samen met onze specialisten komt u tot een passend ontwerp. U kiest zelf de beplanting die u mooi vindt. Onze hoveniers adviseren u daarbij graag. Ook voor het professioneel bestraten van uw tuin bent u bij ons aan het goede adres. U heeft de keuze uit de verschillende ontwerpen en vele soorten stenen en tegels.

Hovenier die uw tuinaanleg in Teteringen verzorgt

Met een goed aangelegde tuin heeft u het hele jaar plezier van uw tuin. Elk jaargetijde heeft zijn eigen charme en zorgt voor een steeds veranderende sfeer in uw tuin. Van frisse kleuren in het voorjaar tot warme kleuren in de herfst. Wij creëren uw tuin zoals u het graag wilt.

Ons hoveniersbedrijf regelt uw tuinonderhoud Teteringen

En als u dan een mooi aangelegde tuin heeft is het natuurlijk belangrijk om uw tuin goed te onderhouden. Dat kunt u uiteraard zelf doen. Wij bieden u echter ook de mogelijkheid een onderhoudscontract af te sluiten. Groen Compleet neemt u dan werk uit handen. U kunt ons inschakelen voor het gehele tuinonderhoud of uitsluitend voor het zware werk. De keuze is aan u.

Groen Compleet, voor al uw tuinbenodigdheden

U kunt alle benodigde materialen voor uw tuin bestellen bij Groen Compleet. U kiest dan voor kwaliteitsproducten die ook door de vakman worden gebruikt. Van planten tot complete veranda's, Groen Compleet heeft het in huis. Daarnaast is het mogelijk diverse tuinaccessoires op maat te laten maken zoals:
- beregeningsinstallaties
- sierbestrating
- vijvers
- pergola's
- tuinhuizen
- schuttingen
- tafels en banken

Ook bieden wij u extra diensten zoals:
- gladheidbestrijding
- onkruidbestrijding
- begrazing door schapen
- aanleg sfeerverlichting

Bij Groen Compleet bent u aan het juiste adres.

Vraag vrijblijvend informatie aan!

Is uw droomtuin onbereikbaar? Niet als het aan Groen Compleet ligt.
Neem contact met ons op en samen realiseren wij uw droomtuin.

Sitemap Logo Lionhead Interactive