Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Hoveniersbedrijf De Langstraat Sprang Capelle

Elshoutseweg 25
5154 AS Elshout
Toon telefoonnummerT. 0416-372 273
 

Hovenier Sprang Capelle

Toe aan een complete verandering van uw huidige tuin? Laat u inspireren en verrassen door een creatief tuinontwerp van Hoveniersbedrijf De Langstraat. Onze tuinontwerpen worden gemaakt in 3D zodat het net lijkt alsof u in uw eigen nieuwe tuin staan. Dit vergroot de beleving van het tuingevoel en u kunt meteen zien hoe uw tuin eruit komt te zien. Tijdens het maken van het ontwerp wordt er goed geluisterd naar uw eisen en wensen zodat onze ontwerper een creatief tuinontwerp kan maken die helemaal bij u past.

Bekijk hoveniers projecten van Hoveniersbedrijf De Langstraat Sprang Capelle

Wensenlijst en het kiezen van een stijl

We beginnen bij het maken van een wensenlijst gevolgd op een stijl waarin u uw tuin wilt hebben. Modern, klassiek, oosters of mediterraans. Het is allemaal mogelijk en onze hoveniers zorgen ervoor dat er een goede balans ontstaat tussen de materialen, vormen en beplanting. Hierbij houden we ook goed rekening met de ligging van uw tuin zodat bijvoorbeeld uw nieuwe terras een mooie plek in de zon krijgt.

Na dit gesprek en de goedkeuring van het tuinontwerp wordt uw tuin vakkundig aangelegd. Wij brengen de benodigde materialen zelf mee zodat de tuinaanleg zo kort mogelijk gemaakt wordt en we niet hoeven te wachten op bepaalde leveringen. Bij de oplevering nemen wij ook de overtollige materialen weer mee en laten uw tuin netjes achter.

Hovenier Sprang Capelle neemt ook graag het tuinonderhoud van u over. Hoveniersbedrijf De Langstraat heeft een vakbekwaam hoveniersteam die bij u periodiek komt snoeien en maaien of langs komt voor een grote onderhoudsbeurt.  Zo blijft uw tuin in topconditie.

Hoveniersbedrijf De Langstraat is werkzaam in de regio: Tilburg, Waspik, Waalwijk, Drunen, KaatsheuvelSprang Capelle en Loon op Zand

Sitemap Logo Lionhead Interactive