Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


WVS hoveniersbedrijf BV Son en Breugel

Brouwer 10A
5711 LD Someren
Toon telefoonnummerT. 0618687742
 

Hovenier Son en Breugel

Hovenier nodig in Son en Breugel? Wij, WVS Hoveniersbedrijf, luisteren graag naar uw wensen en bespreken graag vrijblijvend alle mogelijkheden. Ons bedrijf is gesprecialeerd in onder andere;


Tuinontwerp maken in Son en Breugel

Wij bieden u de mogelijkheid om een tuinschets te maken of een compleet uitgewerkt tuinontwerp aangevuld met beplantingsplannen en bloeischema's.

Wellicht dat u zelf al het één en ander heeft getekend in handige tekenprogramma's zoals 'Tekenjetuin'. Wij nemen uw wensen en eventuele schetsen graag mee in het uiteindelijke ontwerp.

Tuinaanleg door een hovenier

Na de ontwerpfase komt de tuinaanleg. Wij kunnen dit geheel voor u verzorgen. Maar u kunt ook kiezen voor een samenwerking. Bijvoorbeeld; wij verzorgen het grovere werk en u zorgt zelf voor de beplanting. De keuze is aan u.

Mocht u liever uw tuin zelf aan willen leggen? Eén van onze tuinmannen geeft u graag advies.

Tuinman voor tuinonderhoud

Naast tuinontwerp, tuinaanleg en tuinadvies kunt u ons team ook inschakelen als tuinman voor het tuinonderhoud. Elke tuin heeft onderhoud nodig. Heeft u groene vingers en verzorgt u het onderhoud zelf? Of schakeld u ons in? Wij helpen u graag bij een éénmalige, wekelijkse, maandelijkse of jaarlijkse onderhoudsbeurt.

Hovenier in uw tuin in Son en Breugel

Ons hoveniersbedrijf werkt voornamelijk in de regio van Asten, Geldrop, Helmond, Mierlo en Someren. Uiteraard zijn wij ook buiten deze plaatsen werkzaam.

Vraag vrijblijvend informatie aan en wij maken een afspraak bij u thuis of bij uw bedrijf.

Sitemap Logo Lionhead Interactive