Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


WVS Hoveniersbedrijf BV Someren

Brouwer 10A
5711 LD Someren
Toon telefoonnummerT. 0618687742
 

Hovenier Someren

Hovenier uit Someren in uw tuin? In de Noord-Brabantse plaats vindt u WVS Hoveniersbedrijf. Opgericht in 2004 door Wouter Verheest. Wouter heeft het bedrijf in de loop der jaren gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van tuinen en de diverse onderhoudswerkzaamheden die daarbij horen.

"Perfectie en efficiëntie staan bij ons hoog in het vaandel. Uw wensen zijn voor onze tuinmannen altijd het belangrijkste punt. Of het nu gaat om tuinontwerp en tuinaanleg van een compleet nieuwe tuin, of een (gedeeltelijke) renovatie van uw huidige tuin; bij WVS Hoveniersbedrijf staat altijd ons enthousiaste team van gespecialiseerde hoveniers voor u klaar!"; aldus Wouter Verheest.

Tuinontwerp laten maken in Someren

Altijd al een droom gehad om uw tuin zo te laten maken dat deze helemaal voldoet aan al uw idealen? Laat uw buitenruimte dan op maat maken door Hovenier Someren met een uniek tuinontwerp. Tijdens een inventarisatiegesprek zetten we al uw wensen op een rijtje zodat het ontwerp helemaal bij u past. Met een tekening van het bovenaanzicht (2D) wordt uw tuin tot aan de puntjes ingedeeld met bijvoorbeeld een terras, vijver en tuinhuis en krijgt een uw tuin een beplantingsplan op maat.

Sierbestrating en tuinaanleg

De sierbestrating en tuinaanleg start met het controleren van de grond. De zuurtegraad wordt gemeten en er wordt eventueel bemest om de planten een goede voeding te geven. Sierbestrating wordt aangelegd door één van onze stratenmakers, een echt specialisme van ons bedrijf. Keuze uit diverse materialen, structuren, afmetingen en kleuren zijn oneindig. Laat u goed adviseren door onze vakmannen.

Tuinonderhoud laten verzorgen door een hovenier

Geniet van een goed verzorgde tuin door regelmatig tuinonderhoud te plegen. Wilt u het tuinonderhoud uitbesteden? Schakel één van onze hoveniers in voor klein onderhoud zoals het zorgen van uw haag, snoei werkzaamheden en het bijhouden van de beplating. Ook voor een grote onderhoudsbeurt kunt u bij ons terecht.

Werkgebied van ons hoveniersbedrijf uit Someren

Ons Hoveniersbedrijf is voornamelijk werkzaam in de regio van Asten, Geldrop, Helmond, Mierlo en Son en Breugel. Ook daarbuiten komen wij voor alle soorten tuinwerkzaamheden.

Sitemap Logo Lionhead Interactive