Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


MH Hovenier Sint Anthonis

Molenheideweg 1
5835 CL Beugen
Toon telefoonnummerT. 06-53841899
 

Hovenier Sint Anthonis

Opzoek naar hovenier in Sint Anthonis? MH Hoveniers is een jong en dynamisch bedrijf die staat voor vakkundigheid en professionaliteit in het hoveniers-vak.
Voor particulieren en bedrijven in de omgeving van Sint Anthonis verzorgen wij het ontwerp, de aanleg en het eventuele onderhoud van de tuin. Persoonlijk contact met de klant staat bij ons voorop.

Tuinontwerp in Sint Anthonis

MH Hoveniers maakt een professioneel tuinontwerp, welke de basis vormt voor de uiteindelijke tuinaanleg.
Het ontwerpen van een nieuwe buitenruimte begint met een vrijblijvend intakegesprek. In dit persoonlijk gesprek worden uw wensen geïnventariseerd en brengen wij de mogelijkheden van uw tuin in kaart. Zo krijgen wij een beeld van de situatie en complexiteit en krijgt u zicht op wie wij zijn en wat we voor u kunnen betekenen.

In het tuinontwerp kunnen wij wensen opnemen als:

  • Sierbestrating
  • Vijveraanleg
  • Beplanting
  • Beregening
  • Vlonderaanleg
  • Belichtingsplan
  • en nog veel meer.


Het uiteindelijke tuinontwerp kunnen wij zowel 2D als 3D aan u presenteren, zo krijgt u een goed beeld van uw nieuwe tuin.

Tuinonderhoud en tuinadvies

Wanneer u zorgeloos van uw tuin wilt genieten kunt u uw tuinonderhoud aan ons uitbesteden. Voor zowel kleine als grote buitenruimten, particulier en zakelijk, bent u bij MH Hoveniers aan het juiste adres. Wij kunnen voor u de sierbestrating reinigen, vijvers onderhouden, beplanting snoeien en bemesten en het gazon maaien. Ook kunnen wij u vakkundig adviseren in uw tuinonderhoud en u helpen bij vragen over onkruid- en ziektebestrijding.

Tuinonderhoud is een terugkerend proces. U kunt ons maandelijks, jaarlijks of per seizoen langs laten komen, zodat uw droomtuin de gewenste uitstraling blijft behouden. Als hovenier  zijn wij voornamelijk werkzaam in de omgeving van Venray, Boxmeer, Bergen, Sint Anthonis, Wanroij en Meerlo.

Hovenier inschakelen in Sint Anthonis?

Wilt u graag meer informatie en/of een afspraak maken om de mogelijkheden voor uw tuin bespreken? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Sitemap Logo Lionhead Interactive