Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


De Groot Hoveniers Schijndel

Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
Toon telefoonnummerT. 0413-272811
 

Hovenier Schijndel

Wilt u een hovenier uit regio Schijndel uw tuinaanleg, tuinonderhoud of bestrating laten verzorgen? Bij De Groot Hoveniers bent u aan het juiste adres voor al uw tuinwerkzaamheden die u graag wilt uitbesteden aan een professionele vakman.

Ons hoveniersbedrijf houdt zich voornamelijk bezig met tuinontwerptuinaanleg en tuinonderhoud en daarbij houden wij rekening met uw wensen en budget.

Wij verzorgen de tuinen bij zowel bedrijven als voor particulieren, maar ook recreatieparken en gemeenten zijn bij ons wekelijkse kost.

Tuinaanleg en tuinontwerp in Schijndel

Tijdens een kennismakingsgesprek worden alle mogelijkheden besproken en maken wij aan de hand van uw wensen en budget een tuinontwerp.

In deze creatieve fase komt alles aan bod. Van de bestratingen en beplanting tot aan de eventuele terrasoverkapping of buitenhaard. Maar ook het onderhoud is een puntje wat niet wordt vergeten. Door uw tuin goed te (laten) onderhouden, kunt u optimaal genieten van het buitenleven in elk seizoen!

Zijn alle wensen besproken en is de tuinschets goedgekeurd, dan starten wij met de tuinaanleg. Onze hoveniers gaan alles verzorgen van A tot Z. Zijn er tussendoor vragen of aanpassingen van onze kant of vanuit u, dan bespreken wij dit graag met elkaar, zodat er een zorgelose droomtuin ontstaat, geheel naar uw wensen.

Tuinonderhoud door een hovenier

Heeft u groene vingers en gaat u zelf het tuinonderhoud doen? Of schakelt u liever een hovenier in die éénmalig, wekelijks, maandelijks of elk kwartaal het onderhoud verzorgt?

Laat het ons weten, wij komen graag vrijvlijvend bij u langs om u een eerlijk advies te geven.

Afspraak maken met een hovenier in Schijndel

De Groot Hoveniers is werkzaam in de plaatsen NijmegenUdenCuijkMaldenMookBerg en Dal, Veghel, Heeswijk Dinther en Mill.

Maak hier uw afspraak en laat een van onze hoveniers bij u langskomen in de tuin.

Alles is vrijbijvend en wij geven u graag een eerlijk advies!

Sitemap Logo Lionhead Interactive