Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Visio Vireo Rijsbergen

Franseweg 62a
4651 GG Steenbergen
Toon telefoonnummerT. 0167 560 619
 

Hovenier Rijsbergen

Hovenier in Rijsbergen nodig? Naar hartenlust genieten van uw nieuw aangelegde tuin? Hovenier Visio Vireo staat klaar om dit voor u te realiseren. Zowel voor particulieren als voor bedrijven leveren wij het beste tuinontwerp.

De gedachten rond de aanleg worden gevormd

Tuinaanleg start in onze visie met zorgvuldige communicatie. Voordat wij met een nieuw tuinontwerp starten, brengen wij u graag eerst een bezoek. Met het oog van een ervaren hovenier werpen wij een eerste blik op uw locatie. De creativiteit die bij ons opborrelt, leidt soms al direct tot een eerste schets. Bij het gesprek over de aanleg van uw nieuwe tuin, voorzien wij u van tal van suggesties. Ook specifieke items als sierbestrating, een vijver, een schutting of kunstgras passeren de revue. Tot slot peilen wij uw opvattingen rond het tuinonderhoud dat u verwacht.

Naar een creatief tuinontwerp

Na deze eerste kennismaking gaat onze ontwerpspecialist voor u aan de slag. In het plan van aanleg worden zaken als beplanting en tuinonderhoud direct meegepakt, zodat dit leidt tot een evenwichtig eindresultaat. Verzorgt u het toekomstig tuinonderhoud zelf, of kiest u bij de hovenier van Rijsbergen voor een deskundige tuinman? Want ook na de aanleg van uw tuin staat ons hoveniersbedrijf het hele jaar rond voor u klaar.

Tuinaanleg op basis van een heldere offerte

Gaan wij met de tuinaanleg van start, dan doen wij dit op basis van een heldere offerte. Naast zaken als type beplanting, sierbestrating, soorten kunstgras, type schutting en doorsnede van de vijver, wordt ook het bijbehorende werkproces uitvoerig beschreven.

De medewerkers van hoveniersbedrijf Visio Vireo zijn aan een nette wijze van werken gewend. Elke dag blijft uw tuin in aanleg netjes opgeruimd achter.
Klinkt de werkwijze van de hovenier uit Rijsbergen u als muziek in de oren? Neem dan snel contact op met ons hoveniersbedrijf en stel vrijblijvend uw vragen over de gewenste  tuinaanleg!

Sitemap Logo Lionhead Interactive