Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Groen Compleet B.V. Prinsenbeek

Dorstseweg 26
4854 NB Bavel
Toon telefoonnummerT. 0161 433 199
 

Tuinspecialist Groen Compleet, uw hovenier in Prinsenbeek.

Heeft u een hovenier in Prinsenbeek nodig? Of het nu gaat om een complete metamorfose, veranda, verlichting, vijver of een renovatie. Onze ruim ervaren hoveniers helpen u graag met uw persoonlijke plan.

Tuinontwerp in Prinsenbeek door Groen Compleet.

Ideeën genoeg voor een tuinontwerp, maar u ziet door de bomen het bos niet meer? De gekwalificeerde hoveniers van Groen Compleet zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van allerlei soorten tuinen. Groot, klein, strak, modern of landelijk, u zegt het maar. Wij hebben ruime ervaring en realiseren samen met u uw eigen paradijs aan huis.

Wilt u uw tuin financieren?

Een nieuwe tuin of de aanleg van bijvoorbeeld een eigen zwembad kan een flinke financiële investering zijn. Wij werken samen met Gardenlease. Gardenlease biedt verschillende financieringsvormen die interessant voor u kunnen zijn. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Tuinonderhoud in Prinsenbeek. 

Zoveel mensen zoveel wensen. U kunt zelf aan de slag of u laat de hoveniers van Groen Compleet het tuinonderhoud verzorgen. Het is uw paradijs. Wij kunnen ervoor zorgen dat u daar elk seizoen van kunt genieten. Wij bieden verschillende onderhoudscontracten. Van alleen het zware werk tot het volledige onderhoud van uw tuin. Het is aan u.

Wij bieden daarnaast extra diensten. U kunt hierbij denken aan:
- gladheidbestrijding
- onkruidbestrijding
- levering van materialen
- etc.

Bel vrijblijvend voor meer informatie.

Laat onze schapen uw grasland maaien.

Uw grasland laten begrazen door schapen is een milieuvriendelijke oplossing voor het machinaal maaien. Wij beschikken over een kudde van zo’n twintig Hampshire Down schapen.

Maak geheel vrijblijvend een afspraak met Groen Compleet.

Voor meer informatie komen wij graag bij u langs. Maak een afspraak voor een vrijblijvende offerte.

 

 

Sitemap Logo Lionhead Interactive