Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


De Groot Hoveniers Mill

Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
Toon telefoonnummerT. 0413-272811
 

Hovenier Mill

Wilt u een hovenier uit regio Mill in uw tuin? Als echt Brabants familiebedrijf is De Groot Hoveniers al jaren gespecialiseerd in tuinontwerptuinaanleg en tuinonderhoud. Voordat wij aan de slag gaan komen wij eerst kennis met u maken en bespreken wij al uw wensen en de mogelijkheden die wij bieden.

Heeft u groene vingers of schakelt u een tuinman in? Laat u overtuigen en plaats hier gratis uw tuinklus.

Van tuinontwerp tot tuinaanleg

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken wij uw wensen en maken we een schetsontwerp die binnen uw budget en wensen valt. Hier wordt alles tot in de puntjes besproken, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Hebben we met elkaar alles besproken en is alles definitief, dan gaan wij aan de slag met de tuinaanleg. Wij gaan uw oude tuin leeghalen en starten met het bestraten, schutting plaatsen, planten van bomen en hagen etc.

Tuinonderhoud in Mill door een hovenier

De aanleg van uw tuin wordt uitgevoerd door vakbekwame hoveniers met allemaal hun eigen specialisme. Of het nu gaat om het vernieuwen van de oprit, het plaatsen van een schutting, beplanting, beregening, houten of aluminium pergola's, (zwem)vijvers of misschien wel een zwembad, onze vakmensen zien alle werkzaamheden als een uitdaging.

Ook kunnen wij de onderhoudswerkzaamheden voor onze rekening brengen. Hierbij kunt u denken aan het winterklaar maken van uw tuin, planten, snoeien, bemesten of een voorjaarsbeurt. Het onderhoud is belangrijk zodat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw tuin.

De Groot Hoveniers is werkzaam in de plaatsen: NijmegenUdenCuijkMaldenMookBerg en Dal, Veghel, Heeswijk Dinther en Schijndel.

Afspraak maken met een hovenier in Mill

Wij komen graag bij u in de tuin om alles te bespreken. Zodra u de tuinklus heeft geplaatst bellen wij om een afspraak te maken in uw tuin.

Sitemap Logo Lionhead Interactive