Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


WVS Hoveniersbedrijf BV Mierlo

Brouwer 10A
5154 AS Someren
Toon telefoonnummerT. 0618687742
 

Hovenier Mierlo

Hovenier in uw tuin in Mierlo? WVS Hoveniersbedrijf is het groenvoorzieningsbedrijf uit de regio dat u graag helpt bij het renoveren of nieuw aanleggen van uw tuin.

Vindt u dat uw tuin nodig eens een opknapbeurt kan gebruiken? Soms is een onderhoudsbeurt al voldoende om nieuw leven in uw tuin te blazen. Bent u niet tevreden met de indeling van uw tuin, de beplanting, de sierbestrating of de hele tuin in zijn geheel? Schakel dan één van onze hoveniers in en maak een vrijblijvende afspraak m de mogelijkheden eens te bespreken.

Tuinontwerp maken

Een tuinontwerper denkt graag met u mee en ontwerpt uw wensen en de mogelijkheden in een tuinontwerp . Met een 2D en 3D tekening kunt u precies zien hoe de tuin eruit komt te zien en waar de diverse tuinonderdelen komen te staan. Kiest u voor een mooi terras in de zon, een vijver in de schaduw en een mooi tuinhuis waar al uw tuinmeubelen beschut staan? Alles is mogelijk in het tuinontwerp.

Tuinaanleg door een hovenier

Laat u goed adviseren over de diverse mogelijkheden die ons bedrijf biedt bij de tuinaanleg. Al uw wensen zijn onze uitgangspunten, maar deze moeten wel technisch haalbaar zijn. Gelukkig biedt elke tuinwens een passende oplossing en beschikken onze tuinmannen over de juiste kennis om u te begeleiden bij het realiseren van de tuinaanleg.

Tuinonderhoud van uw tuin in Mierlo

Ook als u helemaal tevreden bent met uw tuin is het inschakelen van een hovenier geen overbodige luxe. Een tuin heeft immers tuinonderhoud nodig. U kunt uzelf een hoop tijd en energie besparen om dit aan ons over te laten. Zo kunt u zorgeloos genieten terwijl wij uw tuin wekelijks, maandelijks of eens per jaar onderhanden nemen. Ook voor éénmalig tuinonderhoud kunt u ons inschakel.

Hovenier inschakelen in Mierlo

Ons hoveniersbedrijf is werkzaam in de regio van Asten, Geldrop, Helmond, Someren en Son en Breugel. Wilt u een afspraak maken met één van onze hoveniers? Vraag vrijblijvend informatie aan en wij komen graag bij u thuis of bij uw bedrijf om uw tuinwensen te bespreken.

Sitemap Logo Lionhead Interactive