Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


De Groot Hoveniers Malden

Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
Toon telefoonnummerT. 0413-272811
 

Hovenier Malden

Op zoek naar een hoveniersbedrijf in Malden? De tuinspecialisten van De Groot Hoveniers kunnen u helpen om uw droomtuin te realiseren. De tuinmannen van ons hoveniersbedrijf verzorgen alle tuinwerkzaamheden van A tot Z. Denk hierbij aan het bestraten van uw oprit, het planten van bomen en struiken en het snoeien van uw heggen en bomen.

Onze hovenier geeft u advies op maat, zodat uw nieuwe tuin zo lang mogelijk meegaat en u zich geen zorgen hoeft te maken over het tuinonderhoud.

Tuinontwerp en tuinaanleg

Een mooi hulpmiddel om uw wensen te inventariseren, is een moodboard: een soort fotocollage. U mag er alles in verwerken, van kleuren en plantensoorten, tot bestrating en vijvervormen. Kies foto's die het beste uw voorkeur weergeven, van alle details in uw nieuwe tuin. De collage die ontstaat, gebruiken wij als input voor het ontwerp. Plak alles op een karton of in Pinterest, zodat u beslagen ten ijs komt in het gesprek met één van onze hoveniers.

Is het tuinontwerp besproken en zijn de punten op de i gezet? Dan gaan wij aan de slag met de tuinaanleg!

Of het nu gaat om bestrating of metselwerk, verlichting of een vijver, we verzorgen het allemaal met even groot plezier. Wij creëren de tuin waar u jaren lang zorgeloos van kunt genieten. U zult zien: u bent straks veel vaker buiten!

Tuinonderhoud door een hovenier in Malden

Tuinonderhoud beperkt zich niet tot de beplanting. Ook techniek zoals uw beregeningsinstallatie of vijverpomp en materialen zoals bestrating en houtwerk behoeven regelmatig aandacht.

Bent u zelf handig? Of schakelt u een tuinman in voor al dit soort onderhoud werkzaamheden?

Of het nu gaat om het winterklaar maken van uw vijver of het herbestraten van een verzakking, we pakken het allemaal met evenveel toewijding aan. Zo dragen we bij aan de levensduur van uw tuin en zorgen we ervoor dat u elk seizoen kunt genieten van een gezonde en netjes verzorgde tuin, een ware lust voor het oog.

Zelfs voor een terrasoverkapping of een buitenhaard kunt u bij ons terecht. Zo kunt u in elk seizoen van uw tuin gebruik maken.

De Groot Hoveniers is werkzaam in de regio NijmegenUdenCuijk, MookBerg en Dal, Veghel, Heeswijk DintherSchijndel en Mill.

Een hovenier in Malden uw tuin

Plaats hier uw tuinklus en wij nemen persoonlijk contact op om in uw tuin alles te bespreken. Wij zullen u een eerlijk en juist advies geven en luisteren naar al uw tuin ideeën.

Sitemap Logo Lionhead Interactive