Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Hoveniersbedrijf De Langstraat Loon op Zand

Elshoutseweg 25
5154 AS Elshout
Toon telefoonnummerT. 0416-372 273
 

Hovenier Loon op Zand

Wilt u graag een moderne, klassieke, oosterse, strakke, mediterrane of onderhoudsvriendelijke tuin maar lijkt uw huidige tuin daar in geen elk opzicht op? Geen paniek. Hoveniersbedrijf De Langstraat is gespecialiseerd in het ontwerpen van compleet nieuwe tuinen in een sfeer die bij u past en die al lange tijd een droom van u is.  

3D tuinontwerp voor een optimale beleving

Werkzaam in de Noord-Brabantse provincie in de buurt van Loon op Zand is het familiebedrijf al ruim 20 jaar gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud en gaan zij elke uitdaging voor u aan. In de regio van Loon op Zand creëren de hoveniers een compleet nieuwe tuinen aan de hand van een 3D schetsontwerp. Zo kunt u precies de indeling zien en waar bijvoorbeeld het terras, de vijver, een tuinhuis en de beplanting straks komen. Voor Hovenier Loon op Zand is dit ook een handige richtlijn zodat de tuinaanleg straks zo zorgvuldig mogelijk kan worden uitgevoerd en dat er geen onaangename verrassingen ontstaan.

Onderhoudsvriendelijke tuin laten aanleggen?

Wij denken ook met u mee over het tuinonderhoud. Wilt u dit graag zelf uitvoeren dan geven wij graag advies om u tuin in gezondheid te houden. Liever helemaal geen onderhoud? Dan houdt Hovenier Loon op Zand hier ook rekening mee. Wij kunnen een onderhoudsvriendelijke tuin voor u aanleggen, maar ook het onderhoud van u helemaal overnemen. U hoeft alleen nog maar te genieten!

Hoveniersbedrijf De Langstraat is werkzaam in de regio: Tilburg, Waspik, Waalwijk, Drunen, Kaatsheuvel en Sprang Capelle.

Sitemap Logo Lionhead Interactive