Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Hoveniersbedrijf De Langstraat Kaatsheuvel

Elshoutseweg 25
5154 AS Elshout
Toon telefoonnummerT. 0416-372 273
 

Hovenier Kaatsheuvel

Tuinontwerp, tuinonderhoud en tuinaanleg. Dat zijn ze voornaamste werkzaamheden waar familiebedrijf De Langstraat zich mee bezig houdt.  Sinds 1990 is Hoveniersbedrijf De Langstraat werkzaam in de regio van Kaatsheuvel. Opgericht door Ad Muskens is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend groenverzorgingsbedrijf met zo'n 10 medewerkers in dienst. Zijn zoon Marcel Muskens werkt sinds 2010 ook bij het bedrijf waardoor het sinds enkele jaren een echt familiebedrijf is geworden.

Bekijk hoveniers projecten van Hoveniersbedrijf De Langstraat Kaatsheuvel

3D tuinontwerp

Sfeer in uw tuin is bepalend voor de hele beleving. Wilt u graag een nieuwe tuin met een hele andere sfeer zoals modern, klassiek, oosters, strak, mediterraan of onderhoudsvriendelijk? Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken wij alle mogelijkheden en maken we vervolgens een tuinontwerp. Dit tuinontwerp wordt gemaakt in 3D zodat het net lijkt of u in uw eigen tuin staat en vergroot de beleving. Zo kunnen wij ook uw tuin professioneel en netjes aanleggen.
Alle tuinelementen hebben op het ontwerp een eigen plek gekregen. Tijdens de aanleg van uw tuinhuis, terras, vijver, overkapping en garage kunnen wij precies zien waar alles moet komen en  welk materiaal er gebruikt moet worden.

Tuinonderhoud

Tijdens het kiezen van de materialen en beplanting wordt er goed met u besproken of u het tuinonderhoud zelf gaat onderhouden of dat u dat aan ons overlaat. Zo kunnen wij uw wensen meenemen in het ontwerp en de aanleg. Tuinonderhoud is een vak apart. Heeft u zelf geen groene vingers? Laat dit dat met een gerust hart over aan Hovenier Kaatsheuvel en u bent verzekerd van een gezonde tuin!

Hoveniersbedrijf De Langstraat is werkzaam in de regio: Tilburg, Waspik, Waalwijk, Drunen, KaatsheuvelSprang Capelle en Loon op Zand

Sitemap Logo Lionhead Interactive