Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


HOLLANDIA Groengroep Helvoirt

Lagevoortsebos 1
5298 LA Liempde
Toon telefoonnummerT. 0411-633104
 

Hovenier Helvoirt

Voor het op maat laten maken van een tuinontwerp bent u bij HOLLANDIA Groengroep aan het juiste adres. In de omgeving van Helvoirt staan wij voor uw klaar om uw perfecte tuin te creëren.
Om uw ideeën en wensen in kaart te brengen beginnen wij met een kennismakingsgesprek bij u tuis. Zo hebben onze hoveniers meteen een beeld van de ligging van uw tuin en de stijl van uw woning. Een tuinontwerp op maat wordt aan de hand van een schets en sfeerimpressie aan u voorgelegd. Hierop vindt u de verschillende tuinonderdelen terug zoals een pergola, gazon, terrasoverkapping, vijver en een tuinhuis.

Tuinaanleg door professionals

Zodra u helemaal tevreden bent met het ontwerp, starten wij met de tuinaanleg. Met de beste materialen en plantsoorten zorgen wij ervoor dat uw tuin op professionele wijze gerealiseerd wordt. U blijft als opdrachtgever nauw betrokken bij het proces zodat kleine aanpassingen meteen opgepakt kunnen worden. Als HOLLANDIA Groengroep klaar is met uw tuinaanleg, bekijken we samen met u het eindresultaat en zetten wij de puntjes op de i.

Om uw tuinontwerp in stand te houden is het belangrijk dat er regelmatig tuinonderhoud plaats vindt. U kunt dit zelf doen, maar HOLLANDIA Groengroep staat graag voor u klaar om dit voor u uit te voeren. Onder andere plant- en boomverzorging, snoeiwerkzaamheden, onkruidbestrijding en bemesting behoren tot onze werkzaamheden. Dit kan eenmalig zijn, maar aan de hand van een opgesteld schema kunnen wij ook regelmatig langskomen. Zo kunt u optimaal genieten van uw tuin.

Wij zijn werkzaam in de plaatsen Den Bosch, Rosmalen, BoxtelHelvoirt en Vught

Sitemap Logo Lionhead Interactive