Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


WVS Hoveniersbedrijf BV Geldrop

Brouwer 10A
5711 LD Someren
Toon telefoonnummerT. 0618687742
 

Hovenier Geldrop

Hovenier nodig in Geldrop? Heeft uw tuin zijn beste tijd gehad of wilt u uw nieuwe tuin laten aanleggen? Maak een vrijblijvende afspraak met WVS Hoveniersbedrijf een laat u inspireren naar de mogelijkheden die er zijn.

Bekijk hoveniers projecten van WVS Hoveniersbedrijf BV Geldrop

Wouter Verheest heeft WVS hoveniersbedrijf opgericht in 2004. Ons bedrijf werkt met jonge en professionele tuinmannen. Inmiddels zijn wij met ons team gespecialiseerd in het maken van onder andere;


Tuinontwerp laten maken

Wij luisteren graag naar uw tuinwensen en werken deze uit in een tuinschets. Kies vervolgens voor een compleet nieuw tuinontwerp op maat uitgevoerd door onze vakbekwame tuinontwerper, of laat uw tuin (gedeeltelijk) renoveren voor een verfrissende blik. Ons bedrijf staat voor elke tuinklus klaar met een team enthousiast tuinmannen om met uw tuinaanleg aan de slag te gaan.

Tuinaanleg in Geldrop

Voor elke tuinopdracht geven wij een persoonlijk advies op maat en maken wij een tuinschets/tuinontwerp. Zodra het ontwerp en de offerte akkoord zijn gaan wij aan de slag met de tuinaanleg. Wij zullen in de afgesproken periode alles van A tot Z gaan aanleggen. Wilt u een handje meehelpen in de tuin om kosten te besparen? In overleg is alles mogelijk.

Onze vakmannen zien het als een uitdaging om uw droomtuin te realiseren en zorgen voor een goede begeleiding.

Hovenier in uw tuin voor tuinonderhoud

Al uw wensen en ideeën moeten wel technisch haalbaar zijn. De uiteindelijke tuin moet van uitstekende kwaliteit zijn, milieuvriendelijk en verantwoord worden aangelegd en onderhouden. Elk onderdeel in tuin heeft zijn eigen onderhoud. Laat u goed adviseren voor het plaatsen van diverse tuinonderdelen zoals een terras, tuinkamer, schutting, vijver of misschien wel een zwembad.

Een hovenier in uw tuin in Geldrop

WVS Hoveniersbedrijf is werkzaam in de regio van Asten, Helmond, MierloSomeren en Son en Breugel. Maak een afspraak met ons om informatie aan te vragen en wij komen vrijblijvend bij u thuis of bij uw bedrijf.

Sitemap Logo Lionhead Interactive