Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Visio Vireo Etten Leur

Franseweg 62a
4651 GG Steenbergen
Toon telefoonnummerT. 0167 560 619
 

Hovenier Etten Leur

Een hovenier in uw tuin in Etten Leur? Wenst u als particulier of als bedrijf een creatief tuinontwerp met een doordacht inrichtingsplan? Hoveniersbedrijf Visio Vireo verzorgt voor u de nieuwe tuinaanleg met volledige toewijding en uitstekende kennis van zaken.

Tuinaanleg en tuinonderhoud door een hovenier in Etten Leur

De hovenier van Etten-Leur gaat hierbij niet over één nacht ijs. Een nieuw plan voor de aanleg van uw tuin begint met een persoonlijk bezoek. Wij maken graag kennis met u en bezichtigen uw locatie. Graag inventariseren wij uw wensen omtrent tuinaanleg, tuindecoratie, privacy en toekomstig tuinonderhoud. Welke verhouding wenst u tussen tuinbeplanting en sierbestrating? Kiest u voor een mooie vijver, onderhoudsarm kunstgras en misschien voor de rust een artistieke schutting? Wij dragen zelf suggesties aan en nemen uw wensen nauwkeurig in overweging. Nu is het de beurt aan onze ontwerper om de tuinaanleg met een hecht doortimmerd tuinontwerp voor te bereiden.

Hovenier offerte aanvragen in Etten Leur, open communicatie

Zijn de plannen voor de aanleg ver genoeg gevorderd om tot tuinaanleg te kunnen overgaan, dan gieten wij alles eerst in een allesomvattende offerte. Producten en materialen zoals plantensoorten, typen kunstgras, soorten sierbestrating, de schutting en de gekozen vijver staan hier met naam en toenaam in vermeld. Ook de volledige werkomschrijving voor de aanleg van uw nieuwe tuin vindt u er in terug. Gaan wij als hovenier met onze werkzaamheden van start, dan houden wij de communicatielijnen met u open. Steeds houdt u bij ons hoveniersbedrijf één aanspreekpunt.

Tuinspecialist Etten Leur; Viseo Vireo

Is de aanleg van uw nieuwe tuin in Etten-Leur voltooid, dan kunt u desgewenst voor toekomstig tuinonderhoud onze tuinman inschakelen. Dit kan voor meerdere keren per jaar, maar ook voor een enkelvoudige klus komt onze tuinman graag bij u langs.

Visio Vireo is een hoveniersbedrijf waar u altijd op kunt terugvallen. Nieuwsgierig naar wat de hovenier van Etten-Leur voor u kan doen? Neem dan snel en vrijblijvend contact met ons op!

Sitemap Logo Lionhead Interactive