Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Hans Verstraaten hoveniersbedrijf Eindhoven

Speelheuvelweg 6a
5652 CH Eindhoven
Toon telefoonnummerT. 06 51326373
 

Hovenier Eindhoven

Wilt u tuinonderhoud plegen, heeft u twee linkerhanden en bent u op zoek naar een hovenier om uw tuinaanleg te realiseren?

Zoek niet verder, wij, Hans Verstraaten hoveniersbedrijf is gespecialiseerd in het aanleggen van tuinen, onderhouden van tuinen, het maken van een tuinontwerp en alle andere werkzaamheden die erbij komen kijken.

Bekijk hoveniers projecten van Hans Verstraaten hoveniersbedrijf Eindhoven

Tuinaanleg - Tuinonderhoud

Een complete tuin aanleggen of slechts kleine veranderingen realiseren, wij doen het zorgvuldig en u bent verzekerd van een goed resultaat. Wij beschikken over gemotiveerde hoveniers met goed werkende apparatuur om uw tuin perfect te kunnen aanleggen en onderhouden.

Of het gaat om het zetten van een schutting, het plaatsen van een vijver, leggen van sierbestrating of het snoeien van een haag, onze tuinman verzorgt alles voor u in de regio Eindhoven. Ook uw tuinonderhoud nemen wij graag van u over.

Afspraak maken in Eindhoven?

Vul het hoveniers offerteformulier in (rechts op de website) en wij nemen vrijblijvend contact met u op om uw wensen te bespreken. Wanneer nodig maken wij een afspraak en komen wij bij u op locatie alles bespreken.

Professionele hovenier nodig in Eindhoven? Hans Verstraaten hoveniersbedrijf!

 

Sitemap Logo Lionhead Interactive