Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Hoveniersbedrijf De Langstraat Drunen

Elshoutseweg 25
5154 AS Elshout
Toon telefoonnummerT. 0416-372 273
 

Hovenier Drunen

Er gaat niets boven een buitenruimte die helemaal af is, compleet afgestemd op uw wensen, eisen en dromen. De mogelijkheden om uw tuin te verbouwen zijn kleurrijk, uitgebreid, creatief en bieden gerichte oplossingen voor al uw wensen als klant. Hoveniersbedrijf De Langstraat is werkzaam op het gebied van tuinontwerptuinaanleg en tuinonderhoud en denkt graag met u mee voor het beste resultaat. Werkzaam in de regio Drunen gaan wij elke uitdaging aan om een perfecte tuin te creëren en u als opdrachtgever de beste kwaliteit te bieden. 

Tuinplan met alle mogelijkheden

Na een eerste kennismaking waarbij wij met u bespreken wat de mogelijkheden zijn voor uw tuin, wordt er een tuinplan opgezet. Dit plan kan een compleet nieuw tuinontwerp bevatten inclusief een nieuw terrasvlonders en beplanting, maar ook een enkele snoeibeurt. In ieder geval bent u zo altijd op de hoogte van de werkzaamheden die voor u worden uitgevoerd.

Familiebedrijf uit de regio Drunen

Sinds 1990 is Hoveniersbedrijf De Langstraat werkzaam in de Noord-Brabantse regio Drunen en staat voor elke tuinklus voor u klaar. Samen met zo'n 10 gespecialiseerde vakmannen gaan zij elke uitdaging aan om voor u de perfecte tuin te creëren of om uw tuinonderhoud over te nemen. Het gaat er ons om dat u helemaal tevreden bent met uw tuin.

Hoveniersbedrijf De Langstraat is werkzaam in de regio: Tilburg, Waspik, Waalwijk, Drunen, KaatsheuvelSprang Capelle en Loon op Zand

Sitemap Logo Lionhead Interactive