Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


HOLLANDIA Groengroep Den Bosch

Lagevoortsebos 1
5298 LA Liempde
Toon telefoonnummerT. 0411-633104
 

Hovenier Den Bosch

HOLLANDIA Groengroep is een groenvoorzieningsbedrijf in Brabant die voor u klaar staat om uw droomtuin te realiseren. Onze werkzaamheden bestaan uit tuinontwerp op maat, tuinaanleg en tuinonderhoud. Daarnaast leveren wij ook de benodigde materialen voor elk soort tuin. Dit zowel voor particulieren als voor bedrijven, overheidsinstellingen, gemeentes en zelfs voor tuin- en landschapsarchitecten. HOLLANDIA Groengroep staat voor elke opdracht voor u klaar.

Creativiteit en duurzaaheid is ons uitgangspunt voor elk tuinontwerp

Ons uitgangspunt voor elk project is creativiteit, duurzaamheid en de totale samenhang van de omgeving van de opdrachtgever. De stijl van uw woning wordt goed bekeken zodat uw tuin perfect aansluit. Zodra we starten met de aanleg van uw nieuwe tuin, doen we eerst een bodemcheck om te kijken of deze voldoet aan de eisen. Zo ontstaan er geen onaangename verrassingen tijdens het aanleggen van de verschillende tuinonderdelen zoals vijvers, pergola'stuinhuizen en de beplanting.

Om uw nieuwe tuin in goede staat te houden is het belangrijk om minimaal eens per jaar een grote onderhoudsbeurt uit te voeren. Heeft u zelf geen groene vingers, dan neemt HOLLANDIA Groengroep dit graag van uw over.

Wij zijn werkzaam in de plaatsen Den Bosch, Rosmalen, BoxtelHelvoirt en Vught 

Sitemap Logo Lionhead Interactive