Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Hans Verstraaten hoveniersbedrijf de Hurk

Speelheuvelweg 6a
5652 CH Eindhoven
Toon telefoonnummerT. 06 51326373
 

Hovenier De Hurk

Bij Hans Verstraaten hoveniersbedrijf uit Eindhoven bent u op het goede adres voor al uw tuinwerkzaamheden. Of het nu gaat om een tuinaanleg, renovatie met een tuinontwerp of het tuinonderhoud, wij zijn u graag van dienst.

Vul, geheel vrijblijvend, ons informatieformulier in. Wij maken graag een afspraak om kennis te maken en al uw wensen te bespreken.

Collectief van hoveniers in NL

Wij vallen onder een collectief dat landelijk actief is op het gebied van tuinontwerpen, hovenierwerk, tuinonderhoud en sierbestraters. Elke partner heeft een eigen postcode regio, waarin hij actief is. Op deze manier versterken wij elkaar en kunnen wij elke klant helpen mij zijn of haar wensen.
 
Wij garanderen u een goed advies, een heldere offerte en uiteraard een service gerichte werkwijze. Wij werken met leveranciers die gevestigd zijn in de regio de Hurk - Eindhoven.

Voor advies opmaat bent u bij ons op het juiste adres: Informatie opvragen bij ons hoveniersbedrijf doet u rechts op het scherm. Vul nu uw gegevens in en laat ons u inspireren met mooie materialen voor het realiseren van uw droomtuin.

Sitemap Logo Lionhead Interactive