Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


De Groot Hoveniers Cuijk

Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
Toon telefoonnummerT. 0413-272811
 

Hovenier Cuijk

Op zoek naar een hovenier in Cuijk? De Groot Hoveniers, een agrarisch familiebedrijf in Brabant, is gespecialiseerd in ontwerpen, aanleggen, renoveren en onderhouden van tuinen.

Zowel voor particulieren als voor bedrijven in de regio in en rondom Cuijk geven wij advies over het aanleggen van bijvoorbeeld een vijver, bestratingen, aanleggen van een gazon, terrasoverkapping of misschien wel een buitenhaard.

Tuinaanleg en tuinontwerp door een hovenier

Voor elke tuinwens die u heeft kunt u ons benaderen en gaan wij u begeleiden bij het maken van verschillende keuzes. Dit kan gaan om verschillende plantsoorten, onderhoudsvriendelijke materialen en houtbouw. Wij luisteren goed naar uw wensen, zodat wij altijd een tevreden klant houden die optimaal geniet van het buitenleven.

Om van start te gaan maken wij een afspraak in uw tuin om een tuinontwerp te maken. Dit kan heel uitgebreid, maar ook in een schets. Zijn al uw wensen verwerkt en besproken? Dan starten wij met de tuinaanleg op het moment dat u en ons schikt.

Tuinonderhoud in Cuijk

Om 365 dagen te kunnen genieten van uw tuin is het belangrijk dat deze onderhouden wordt. Heeft u zelf groene vingers of besteed u dit uit aan één van onze hoveniers? Ons hoveniersbedrijf kan éénmalig, wekelijks, maandelijks of per kwartaal langs komen om het tuinonderhoud te doen voor u.

Gratis tuinadvies door een hovenier in Cuijk

Wilt u graag met een professionele hovenier om de tafel om uw tuinwerkzaamheden te bespreken? 

Plaats hier uw tuinklus en wij nemen persoonlijk contact met u op om in uw tuin uw tuinwensen te bespreken.

De Groot Hoveniers is werkzaam in de regio van NijmegenUden, MaldenMookBerg en Dal, Veghel, Heeswijk DintherSchijndel en Mill.

Sitemap Logo Lionhead Interactive