Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


MH Hoveniers Boxmeer

Molenheideweg 1
5835 CL Beugen
Toon telefoonnummerT. 06-53841899
 

Hovenier Boxmeer

Hovenier inschakelen in Boxmeer? MH Hoveniers, opgericht in 2008, is een kwalitatief en dynamisch hoveniersbedrijf. MH Hoveniers kan het hele traject van tuinontwerp tot aan de oplevering en de eventuele nazorg als tuinonderhoud voor u verzorgen, goed contact met onze opdrachtgever staat daarbij bovenaan.

Bekijk hoveniers projecten van MH Hoveniers Boxmeer

Tuinontwerp op maat gemaakt

De tuin wordt steeds meer als een verlengstuk van ons huis gezien. We willen graag zorgeloos kunnen genieten van het buitenleven. Daar hoort een onderhoudsvriendelijke tuin bij die speciaal voor u is ontworpen en aangelegd.

Voordat wij overgaan tot het maken van een tuinontwerp, hebben wij een vrijblijvend gesprek met de klant. In dit gesprek inventariseren wij de wensen van de klant en bekijken wij de mogelijkheden die er zijn. Zo krijgen wij een duidelijk beeld van de situatie en de klant krijgt zicht op wat wij voor hem kunnen betekenen.
Na dit gesprek maken wij een schetsontwerp van de gewenste tuin. Hier kunnen extra zaken in worden opgenomen als een beplantingsplan, een beregeningsplan of een verlichtingsplan. Na goedkeuring maken wij een definitief tuinontwerp voor u en kunnen we overgaan tot de tuinaanleg.

Tuinonderhoud omgeving Boxmeer

Een tuin kan lang meegaan als deze goed wordt onderhouden. Ook op dit gebied kunnen wij u van dienst zijn. Voor zowel kleine als grote tuinen, particulier of zakelijk, bent u bij MH Hoveniers aan het juiste adres. Wij onderhouden onder andere uw gazon, beplanting, sierbestratingvijvers en beregeningsinstallatie.
Bovengenoemde tuinwerkzaamheden kunnen wij op basis van oproep, of periodiek voor u verzorgen.

Afspraak maken met een hovenier in Boxmeer?

Wilt u graag meer informatie over ons erkende hoveniersbedrijf en/of de mogelijkheden voor uw tuin bespreken? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Sitemap Logo Lionhead Interactive