Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


WVS Hoveniersbedrijf BV Asten

Brouwer 10A
5711 LD Someren
Toon telefoonnummerT. 0618687742
 

Hovenier Asten

Hovenier nodig in Asten? Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf die uw tuin kan aanleggen, renoveren of onderhouden? WVS Hoveniersbedrijf is het groenvoorzieningsbedrijf dat gespecialiseerd is in alle soorten tuinwerkzaamheden.

Wij verzorgen onder andere; tuinaanleg, tuinontwerp en tuinonderhoud voor kleine particuliere tuinen, maar ook voor bedrijfstuinen. Wilt u een vakman in uw tuin, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Van tuinontwerp tot tuinaanleg

WVS Hoveniersbedrijf is opgericht in 2004 door Wouter Verheest. Wij hebben ons door de jaren heen gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van hoogwaardige tuinprojecten op maat.

Iedere opdrachtgever heeft een andere tuinwens en niet elke tuin is hetzelfde. Samen met een enthousiast team van tuinmannen voeren wij elk tuinproject uit voor de volle 100%. Uw ideeën, wensen verwerken wij in het tuinontwerp en passen wij vervolgens toe tijdens de tuinaanleg.

Tuinonderhoud voor uw tuin in Asten

Om uw pas aangelegde of bestaande tuin in perfecte en gezonde staat te houden is het verstandig om regelmatig tuinonderhoud uit te voeren. Zo blijft het leven in uw tuin in stand en krijgen bomen, planten en het gazon de juiste verzorging en de mogelijkheid om goed te groeien.

Wij bieden u de mogelijkheid om het onderhoud wekelijks, maandelijks of eens per jaar uit te laten voeren. Heeft u vragen over bepaalde planten en bomen in uw tuin, dan kunt u ons altijd benaderen om advies te vragen.

Een hovenier in uw tuin in Asten

WVS Hoveniersbedrijf is werkzaam in de regio van Geldrop, Helmond, MierloSomeren en Son en Breugel, maar ook buiten deze plaatsen verzorgen wij tuinen.

Sitemap Logo Lionhead Interactive