Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


MH Hoveniers Venray

Molenheideweg 1
5835 CL Beugen
Toon telefoonnummerT. 06-53841899
 

Hovenier Venray

Hovenier nodig in Venray? Wanneer u een vakkundige hovenier wilt inschakelen in de omgeving van Venray, bent u bij MH Hoveniers aan het juiste adres. Wij kunnen voor u het gehele traject verzorgen van tuinontwerp, tuinaanleg, tuinrenovatie en met het uiteindelijke tuinonderhoud. kunt u zorgeloos van uw tuin genieten.

Tuinontwerp en tuinaanleg

Of het nu om een kleine aanpassing, een volledige renovatie of het aanleggen van een nieuwe tuin of terras gaat, bij MH Hoveniers bent u aan het juiste adres. Wij kunnen bijvoorbeeld tuinelementen aanleggen als sierbestrating, tuinschuttingen, waterpartijen, tuinverlichting en beregeningsinstallaties.

Voordat wij met uw tuinaanleg beginnen, houden wij een vrijblijvend intake gesprek om uw wensen en de mogelijkheden van uw tuin te inventariseren. Wij maken hierna een schetsplan welke we uitvoerig met u bespreken. Na goedkeuring van deze schets wordt er een definitief tuinontwerp gemaakt.
In dit tuinontwerp kunnen we ook extra zaken opnemen als een beplantings-, beregenings- en verlichtingsplan. Wij kunnen zelfs, indien gewenst, een 3D tekening of animatie van uw toekomstige tuin maken.

Tuinonderhoud in omgeving Venray

Aangezien de beplanting van uw tuin aan verandering onderhevig is, is het raadzaam om uw tuin regelmatig te onderhouden. De seizoenen zorgen ervoor dat uw tuin steeds weer een andere uitstraling heeft. Om daar zorgeloos van te genieten kunt u uw tuinonderhoud aan een hovenier uitbesteden. Ook hiervoor bent u bij MH Hoveniers aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring in het onderhouden van tuinen voor zowel particulieren als bedrijven in de omgeving van Venray, Boxmeer, Bergen, Sint AnthonisWanroij en Meerlo.

Afspraak maken met een hovenier in Venray?

Wilt u graag een afspraak met ons maken en/of de mogelijkheden voor uw tuin bespreken? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Sitemap Logo Lionhead Interactive