Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Heuts Hoveniersbedrijf Valkenburg

Prinses Ireneweg 6
6241 GE Bunde
Toon telefoonnummerT. 043 358 0265
 

Hovenier Valkenburg

Heuts Hoveniersbedrijf heeft meer dan een kwart eeuw ervaring in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen voor particulieren en bedrijven. Vertrouwen en persoonlijk contact staan bij ons voorop.

Tuinontwerp in omgeving Valkenburg

Voordat wij een tuinontwerp maken beginnen wij met een vrijblijvend gesprek waarin wij uw tuinwensen inventariseren. Daarnaast komen wij ook bij u langs om ter plekke de situatie en mogelijkheden van uw tuin en de omgeving te bekijken. Vanuit deze informatie creëren wij een uniek tuinontwerp wat aan uw wensen voldoet.

Als groen hoveniersbedrijf zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen van ‘levende tuinen’. Dit zijn tuinen met veel groen in de vorm van beplanting waar veelal natuurlijke materialen worden ingezet. Een ‘levende tuin’ is een aangenaam verblijf voor mens en dier.
Als groene ondernemer met jarenlange ervaring mogen wij het Tuinkeur kwaliteitskeurmerk voeren.

Tuinaanleg

Nadat wij samen met u tot een tuinontwerp en plan zijn gekomen, beginnen wij met de tuinaanleg.
Door onze jarenlange ervaring in tuinaanleg en tuinrenovatie hebben wij ruime expertise opgebouwd betreffende het aanleggen van bijvoorbeeld sierbestrating, vijvers, zwembaden, pergola’s en tuinafscheidingen. Daarnaast hebben wij ook tuinen aangelegd met specifieke wensen als een beekloop, waterval, vijverbruggen, fontein en lei- en dakbomen.

Meer informatie over tuinaanleg

Wilt u meer informatie of advies over tuinaanleg, laat u dan hier uw gegevens achter. Eén van onze hoveniers zal dan contact met u opnemen.

Heuts Hoveniersbedrijf is werkzaam in de regio Maastricht, Bunde, MargratenVaals en Valkenburg

Sitemap Logo Lionhead Interactive