Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Heuts Hoveniersbedrijf Vaals

Prinses Ireneweg 6
6241 GE Bunde
Toon telefoonnummerT. 043 358 0265
 

Hovenier Vaals

Heuts Hoveniersbedrijf verzorgt als erkend hovenier met jarenlange ervaring voor u het gehele traject van het tuinontwerp, de tuinaanleg tot en met het uiteindelijke onderhoud van uw tuin.

Tuinontwerp Vaals

Alvorens wij met de aanleg van een tuin beginnen, maken wij in overleg met de klant een professioneel tuinontwerp wat aansluit op de specifieke wensen en mogelijkheden. Voor dit unieke tuinontwerp moeten er keuzes worden gemaakt wat betreft beplanting, sierbestrating, waterpartijen en tuinafscheiding.
Onze ervaren hoveniers kunnen u goed adviseren in de mogelijkheden, waarbij er rekening wordt gehouden met de totale uitstraling van uw tuin.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van ‘levende tuinen’. Dit zijn tuinen met veel groen in de vorm van beplanting waar veelal natuurlijke materialen worden ingezet. Een ‘levende tuin’ is een aangenaam verblijf voor mens en dier.

Tuinonderhoud

Heuts Hoveniersbedrijf verzorgt voor zowel particulieren als bedrijven het tuinonderhoud van beplanting, gazon, vijvers en bestrijding van onkruid en ongedierte.

Wij kunnen uw tuin wekelijks, maandelijks of jaarlijks onderhouden, maar ook een complete voorjaars- of najaarsbeurt behoort tot de mogelijkheden. Zo kunt u voortaan zorgeloos van uw tuin genieten.
Als groene ondernemer met jarenlange ervaring mogen wij het Tuinkeur kwaliteitskeurmerk voeren.

Informatie en contact

Wilt u graag meer informatie over ons erkende hoveniersbedrijf en/of de mogelijkheden voor uw tuin bespreken? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Heuts Hoveniersbedrijf is werkzaam in de regio Maastricht, Bunde, MargratenVaals en Valkenburg

Sitemap Logo Lionhead Interactive