Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


MH Hoveniers Meerlo

Molenheideweg 1
5835 CL Beugen
Toon telefoonnummerT. 06-53841899
 

Hovenier Meerlo

Hovenier voor uw tuin in de omgeving van Meerlo. MH Hoveniers verzorgt sinds jaren de tuinen van zowel bedrijven als particulieren in de omgeving van Meerlo. Wij zijn een jong en dynamisch hoveniersbedrijf wat in 2008 is opgericht door Michel Hermens. Goed contact met onze opdrachtgever staat bij ons bovenaan, zo komen wij samen met de klant tot een unieke tuin.

Tuinontwerp in omgeving Meerlo

Het ontwerpen van een tuin doen wij volledig in samenspraak met de klant. In een eerste gesprek zullen wij de wensen inventariseren, daarnaast zullen wij ook de situatie ter plekke komen bekijken. Uit dit eerste gesprek volgt een tuinschets die al een goede eerste indruk van de toekomstige tuin geeft.

Wanneer het tuinontwerp en de bijbehorende offerte worden goedgekeurd kunnen wij overgaan tot de aanleg van tuin. Een tuinontwerp kunnen wij zowel 2D als 3D of in een animatie aan de klant tonen, ook deze wens kan in de offerte worden opgenomen.

Tuinaanleg met diverse tuinelementen

Als naast het ontwerp ook de planning is goedgekeurd, kan een start worden gemaakt met de daadwerkelijke tuinaanleg.
Onze ervaren hoveniers zullen dan aan de slag gaan om vanuit het ontwerp op papier ook daadwerkelijk uw eigen droomtuin te realiseren.

Tijdens de aanleg van uw tuin kunnen wij zorgen voor het plaatsen van hekwerken en vlonders, de aanleg van vijvers en (dak)terrassen, plaatsing van schuur of blokhut, diverse vormen van sierbestrating, aanleg van tuinverlichting en natuurlijk alle vormen van beplanting.
Wij zullen ervoor zorgen dat de diverse tuinelementen een harmonieus geheel vormen met de gehele tuin.

Afspraak maken met een hovenier in Meerlo?

Als hovenier  zijn wij voornamelijk werkzaam in de omgeving van Venray, Boxmeer, Bergen, Sint AnthonisWanroij en Meerlo.
Wilt u meer informatie of advies over tuinaanleg in de omgeving van Huizen, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Sitemap Logo Lionhead Interactive